Firebird Eğitim DVD'si ihtiyacı

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
forumsad
Üye

Firebird Eğitim DVD'si ihtiyacı

Mesaj gönderen forumsad »

arkadaşlar ihtiyacımı görecek kadar firebird kullanmayı öğrendim temel seviye tabii
yardımcı olan tüm hocalarımız şükranlarımı sunarım...

önerim şu:
hocalarımızdan birisi bir firebird veritabanı ve ücretsiz yönetim programlarınıda içine alan bir eğitim dvd si hazırlayabilirmi?

ben bu dvd için 50 TL vermeye hazırım hatta bu parayı site modaratörüne hemen gönderelim 8-10 tane talep toplanınca eğitim dvd'miz için
yeterli sermaye toplanmış olur ve muhtemelen 1-2 haftada hazırlanır dvd'di

modaratörlerden bu konuda ön ayak olamlarını rica ediyorum...

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
greenegitim
Üye

Re: Firebird Eğitim DVD'si ihtiyacı

Mesaj gönderen greenegitim »

http://www.mfkucukkelepce.com/delphi-2007-2009
bu kitap aslında işini görecektir. Hem programcılık hemde firebird konusunda yalın anlaşılabilir bir şekilde anlatılmış şahsen ben hiç sıkılmadan okudum/faydalandım.
Mücadele güzelleştirir!
forumsad
Üye

Mesaj gönderen forumsad »

kitap var ayrıca kitapların büyük bölümü yüzeysel

sadece firebird ve IBExpert'i konu alan bir dvd bence daha mükemmel olurdu bence tabi

saygılarımla
akuyumcu63
Üye

Mesaj gönderen akuyumcu63 »

merhaba;

50 değil 150 de verilebilir. daha fazlası da yeter ki yüzeysel bir eğitim seti olmasın. form yöneticileri isterlerse yapabilirler. çalışma durumlarını bilmiyoruz tabi

kolay gelsin
İsteyen, yapabildiğinden daha fazlasını yapar.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

Arkadaşlar biz hiçbir projemizi para karşılığı yapmadık. Burdaki bir çok insan yoğun mesaisi arasında gelip birşeyler öğrenmeye, yardımcı olmaya çalışıyor. Böyle bir proje için uygun arkadaşımız şu anda yok. Ancak üyelerimizden gönüllü olan varsa, hazırladığı ürünleri forumdan duyurma işinde yardımcı olabiliriz.

Şu an yapılacak en güzel iş eldeki kaynakları okuduktan/seyrettikten sonra kendi kendinizi geliştirmek, takıldığınız noktaları forumda sormak...

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

Aynen Mustafa ya katılıyorum,
Biz bu formu hem bildiklerimizi paylaşalım, hemde bilmediklerimizi öğrenelim diye kurduk, en doğrusu Mustafa kurdu, bizde samimi istekle destekeldik destekliyoruz. (Hep söyledim, Mustafa yaptığın iyilik sana görev olarak geri döner :) dedim iyikide dinlemedi)
Adlarımızın sonunda yada başındaki sıfatlara bakmayın, onlar sadece düzeni sağlamak amaçlı, bilgi seviyemizin tespiti, onayı değil, Herkes mutlaka birşeyler biliyordur. O yüzden yeterki paylaşın.
Yukarıdaki veya benzeri konularda isteyen (rpogramcılık konusunda sadece) eğitim, seminer vs ücretli ücretsiz kim isterse yapar bunuda buradan duyurabilir, forumda "sohbet" "iş arayan" vs bölümler bu yüzden var. Sadece forumu ticaret portalına çevirmeyin, gerçi bunada izin vermeyiz zaten. Amatör ruhta kalması "SAMİMİYET" "ARKADAŞ" ortamında kalması bizim tercihimizdir.
Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!