Abbyy fine reader sdk Örneği Lütfen

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Cevapla
erdem55
Üye
Mesajlar: 32
Kayıt: 18 Mar 2014 06:54

Abbyy fine reader sdk Örneği Lütfen

Mesaj gönderen erdem55 »

Arkadaşlar bu alanda oldukça deneyimsizim. İnternette araştırmama rağmen abbyy fine reader sdk ile ilgili örnek bulamadım. Ustalarımızdan bu konuyla alakalı ufak bir örnek rica etmekteyim.

Yapmak istediğime gelince Nüfus cüzdanını taratıp formumdaki adı soyadı gibi alanlara scan edilen resimden bilgileri almak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Not:abbyy fine reader dışında alternatif bir yöntem varsa onunda örneği olabilir.
cmkare
Üye
Mesajlar: 177
Kayıt: 23 Ağu 2010 11:29

Re: Abbyy fine reader sdk Örneği Lütfen

Mesaj gönderen cmkare »

Merhaba

internette bulamazsın ücretsiz componentini. Bende zamanında çok aradım. http://www.winsoft.sk/ bu adamın yaptığı bir component vardı demo indirip denemiştim.. hatta bana çok lazımdı adamla mailleştik 250$ demişti sanırım 2 sene önce. demosunu indirip incele istersen. belgeyi tarıyor memoya atıyor. ama her taramaya bastığında reklamı çıkıyor. bu benim için sorun değil diyorsan demosunu kullan. siteye bir gözat derim. ama free componenet bulamazsın zamanını boşa harcama.
Cevapla