Fastreport Gönderimi başarısız
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Fastreport Gönderimi başarısız
fastreport oluşturduğum raporları mail olarak gönderemiyorum . hata veriyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm..
Re: Fastreport Gönderimi başarısız
"Hata veriyor" gibi bir ibareyi asla kullanmayın, Şu hatayı veriyor diye her zaman hatanın bilgilerini yazın.
Ne hatası veriyor? Muhtemelen ayarlarında bir bozukluk vardır. SMTP bilgilerini girdiniz mi?
Ne hatası veriyor? Muhtemelen ayarlarında bir bozukluk vardır. SMTP bilgilerini girdiniz mi?
bütün ayarları kontrol ettim ...Fastreport orginal ... SMTP bilgisinide girdim. Fakat gönderim yapmıyor .. Aynı ayarlarla indy bileşenlerini kullanarak gönderim yapıyorum..
expmtm (20) 530.5.7.0 must issue a starttls ... gibi bir hata .. Forumda diğer örnekleri inceledim aynı şekilde yapmama rağmen hata veriyor.. bu arada cevap için teşekkürler...
expmtm (20) 530.5.7.0 must issue a starttls ... gibi bir hata .. Forumda diğer örnekleri inceledim aynı şekilde yapmama rağmen hata veriyor.. bu arada cevap için teşekkürler...
- eposta altyapısı olarak öncelikle standart SMTP kullanan bir hesapla deneyin.
- GMAIL gibi SSL gereken bir eposta altyapısı kullanacaksanız eskiden biliyorum fastreportun SSL desteği yoktu.
* GMail için Indy ile mail atarken bile OpenSSL kütüphanesi kullanıyorduk, bundan dolayı böyle bir tecrübemiz var.
- GMAIL gibi SSL gereken bir eposta altyapısı kullanacaksanız eskiden biliyorum fastreportun SSL desteği yoktu.
* GMail için Indy ile mail atarken bile OpenSSL kütüphanesi kullanıyorduk, bundan dolayı böyle bir tecrübemiz var.