Delphi ile web browser yapma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Delphi ile web browser yapma
evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi delphi ile web browser yapmak istiyorum. ama şöyle bi durum var çalıştığım yerdeki bilgi işlemci facebook tarzı siteleri bir program ile erişime kapatmış durumda bu programı alt edip delphi ile bu sitelere girebilir miyim böyle bir şey mümkün müdür?
Re: Delphi ile web browser yapma
hadi bakalim herkes is basina... Gibi olmus sanki.firlama yazdı:evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi delphi ile web browser yapmak istiyorum.

Admin server kisminda bu adresleri filtreledi ise, delphi ile yapacagin webbrowserin sana bir faydasi olmayacak.
Kilitlenen sey browser degil, browserden request edilen adreslerdir.
kıdemsiz üye
- greenegitim
- Üye
Belki proxy yardımı ile girebilirsin olay browser olayı değil.
Mücadele güzelleştirir!
O anlamda söylememiştim halbuki sadece böyle bişi olup olmadığını merak etmiştim.ikra yazdı:hadi bakalim herkes is basina... Gibi olmus sanki.firlama yazdı:evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi delphi ile web browser yapmak istiyorum.![]()
Admin server kisminda bu adresleri filtreledi ise, delphi ile yapacagin webbrowserin sana bir faydasi olmayacak.
Kilitlenen sey browser degil, browserden request edilen adreslerdir.
Onuda denedim fakat giremiyorum. Programın adı watch guard diye bir program Sanırım siteleri türlerine göre engelliyor sosyal medya vide izlme siteleri torrent siteleri vb.greenegitim yazdı:Belki proxy yardımı ile girebilirsin olay browser olayı değil.
neyse gerek kalmadı kendi işimi hallettim