s.a arkadaşlar TMS Componentine ait bir bileşen , sıkıntı yaşadığım noktayı resim üzerinde yazdım, yardımcı olabilecek arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun ...
Delphi 1 (Kodadı: Delphi 1)
Delphi nin ilk sürümü 14 Şubat 1995 de satışa sunuldu. Sadece 16 Bit uygulamalar için kaynak kodları içeriyordu. Bileşenleri son derece kısıtlıydı.
freeman35 yazdı:Ali seğilim ama fikrimi yazayım, addpage yada benzeri bir function vardır. x e basınca 0 page silinir, invisible olmaz.
kolay gele
Cevabınız için teşekkür ederim fakat dediğin yöntemide denemdim olmadı, daha farklı bi yolu olmalı ...
Delphi nin ilk sürümü 14 Şubat 1995 de satışa sunuldu. Sadece 16 Bit uygulamalar için kaynak kodları içeriyordu. Bileşenleri son derece kısıtlıydı.
Kolay gelsin hangi fonskyionu kaullanıyorsunuz bunu çağırmak için
MdiChildmi Normal forum mu
Ayrıca Tms'nin canclose eventi olması lazım orada yazdığınız fonksiyonda bulunan formu free ettirmeniz gerekir
gaus yazdı:Kolay gelsin hangi fonskyionu kaullanıyorsunuz bunu çağırmak için
MdiChildmi Normal forum mu
Ayrıca Tms'nin canclose eventi olması lazım orada yazdığınız fonksiyonda bulunan formu free ettirmeniz gerekir
Normal form kullanıyorum, bu canclose event konusunu biraz açar mısınız nasıl geri çağırabilirim kapatılan page sayfasını....
PROGRAMADOR yazdı:Dosyayı indirip inceleme imkânım olmadı ama büyük ihtimalle class free olduktan sonra create etmeden işlem yapıyorsunuz. Buna dikkat ettiniz mi?
create fonksiyonunu deniyorum ama yine hata alıyorum, bir türlü geri çağıramıyorum...
freeman35 yazdı:yazılarını renklendirmene yada herhangi style eklemene gerek yok.
Kendi yazılarımı ayırt etmek için kullanıyorum , forum için bir sıkıntı teşkil etmiyor sanırsam...
Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı lütfen yardımlarınızı eksik etmeyin benden.
mesela ben bugün tabsheet'i kapatan komutu buldum;
AdvTabSheet2.Destroy;