displayformat ###,###
dbedit'de rakam girdikten sonra basamak ayırıyor ama
rakam girerken nokta basamak ayracının olusmasını istiyorum
bunun icin editformat ###,###
yaptım olmadı.ne yapmam lazım?
parasal değerler,dbedit ,editformat ###,###
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Hangi veritabanını kullandığınız belli değil.
Display format ile uğraşmayın. orası varsayılan kalsın. Table bileşeninden Fields Editor üzerinde ilgili alanın currency özelliğini true yapın istediğiniz gibi olacak.
Forumda arama yapınca ne bulacağınızı bilmiyorum. Tabii o seçeneği de değerlendirmelisiniz.
Display format ile uğraşmayın. orası varsayılan kalsın. Table bileşeninden Fields Editor üzerinde ilgili alanın currency özelliğini true yapın istediğiniz gibi olacak.
Forumda arama yapınca ne bulacağınızı bilmiyorum. Tabii o seçeneği de değerlendirmelisiniz.
... Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk...
Mustafa Kemal Atatürk...
viewtopic.php?t=3043
Bu yazdığım komponenti indirebilirsin kodları açık ve geliştirilmeye müsahittir. Ayrıca bu olayı ben bir kaç çeşitte yaptım bunların hepside bu forumda mevcut arama sayesinde diğer yazdığım aynı işleme sahip farklı kod yapılarınada ulaşabilirsin.
Kolay Gelsin...
Bu yazdığım komponenti indirebilirsin kodları açık ve geliştirilmeye müsahittir. Ayrıca bu olayı ben bir kaç çeşitte yaptım bunların hepside bu forumda mevcut arama sayesinde diğer yazdığım aynı işleme sahip farklı kod yapılarınada ulaşabilirsin.
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.