İyi akşamlar...
İnternet explorer ile açtığım web siteden ClassName('sbsnt') textsi almak istiyorum fakat bir türlü olmadı (innerText ve text) olasıklarını denedim olmadı forumda ise twebbrowser ile alınmış bilgi var ama benim işimi görmüyor...
if IEPro.document.getElementsByClassName('sbsnt').innerText = 'sbsnt' then
ClassName text bilgisini alma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: ClassName text bilgisini alma
Sanırım nedeni çağırma şeklinizden kaynaklı olabilir. Geçen gün bir paylaşımda sizin gibi dışarıdan explorer çağırıp parse etmeye çalışan bir arkadaşımıza şöyle bir yorum yapılmıştı. "dışarıdan explorera ulaşıp html parse ederken sayfadan gelen değişken variant tipindedir. String bir değişkene çekmeye çalıştığınızda hata almanız normal"
Bundan yola çıkarak sanırım sizdeki sorunda innertex dediğiniz için aynı olabilir. bu sadece fikrim, bilen arkadaşlar eminim sizleri yönlendirecektir ama dilerseniz variant tipinde bir değişken tanımlayıp bilgiyi çekin ve inceleyin belki sorunu çözmenizde yardımcı olur.. Saygılarımla
Bundan yola çıkarak sanırım sizdeki sorunda innertex dediğiniz için aynı olabilir. bu sadece fikrim, bilen arkadaşlar eminim sizleri yönlendirecektir ama dilerseniz variant tipinde bir değişken tanımlayıp bilgiyi çekin ve inceleyin belki sorunu çözmenizde yardımcı olur.. Saygılarımla