iki resmi slayt seklinde videoya dönüştürme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
iki resmi slayt seklinde videoya dönüştürme
iki resmi slayt seklinde videoya dönuşturebilirmiyim? iki resim seçeceğim bunları misal .avi olarak alıcam ? ffmpeg ile oluyo sanırım ama ffmpeg'in kurulumunu beceremedim. yardimci olacak kimse varmi?
Re: iki resmi slayt seklinde videoya dönüştürme
sadece 2 resimden bahsediyorsan, forma iki Timage koy Ttimer ın event inde sırayla visible larını false true yap.
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
hocam video olarak çıktısını almam lazım. misal .avi olarakfreeman35 yazdı:sadece 2 resimden bahsediyorsan, forma iki Timage koy Ttimer ın event inde sırayla visible larını false true yap.
pardon ama ben burdaki amacı anlayamadım eğer başka bi ryerde oynatacaksan video düzenleme proğramları var onlardan birini kullanabilirsin yok form üzerinde belli sürelerle iki resmi gösterecem diyorsan freman35 hocamın önerisini kullanabilirsin veya 1 image nesnesi 1 timerle işi yapabilirsin timerin intervalini belli bir süreye ayarlarsın buna göre resimleri dosyadan yüklersin ne yapmak istediğinizi anlayabilirsek kod yardımıda alabilirsin.hocam video olarak çıktısını almam lazım. misal .avi olarak