Tavrınız biraz daha yumuşak olmalı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
macsonfor
Üye

Tavrınız biraz daha yumuşak olmalı

Mesaj gönderen macsonfor »

Ben geçenlerde dbgrid bileşenindeki veriyi dosyaya aktarmak ve doyadan dbgirde tekrar okutmak için bişeyler yazdım ve bana gelen mesajlar şöyle;
"1-) Biz burda kimseye hazır kod yazmıyoruz.
2-) dbgridi doyaya aktarmak mantıksız."

ve aslında ben yinede kimseyi suçlamıyorum çünkü ilkdefa siteye girdim ve hepimiz birer insanız hata yapabiliriz ama bu hatalar sebebiyle hiç kimse kimseyi kırmak zorunda değildir diye düşünüyorum.
daha yumuşak bir dille uyarmak daha doğru olurdu...
ve buarada ben aradığımıda buldum.
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

Bakınız forumun üzerinde Kıpkırmızı bir yazımız var üstelikte link yani bildiğiniz gibi oraya tıkladığınızda direk olarak o konuları okuyabilirsiniz.Yazıda "silinir" ibaresi var, yarına kadar bu mesajı kilitliyorum daha sonra sileceğim.
Siteyi ve Forumu kuranlar ve yöneten bizleriz, yani yönetici konumunda olan kişiler. Kuralları biz koyduk ve bu konudada kesinlikle tavizimiz yoktur. Bu mesaj yanlış yerde, önerileriniz bölümü var sohbet kısmı var bu bölümlere yazmak yerine buraya yazmışsınız ? neden ? sorunuza cevap bulduğunuza göre demekki epey mesaj okumuşsunuzdur, yani Admin in forum kurallarını okuyun arama yapın gibi cümleleri en azından bir kez dahi olsa okumuşsunuzdur.

Her zaman söylerim, ekrandaki yazı buz gibidir, soğuktur. o size yazılan kelimeleri birisi yüzünüze söylese eminimki hiç rahatsız etmiyecekti. Anlayış istiyorsunuz, eywallah ama anlayış gösterdiğiniz sürece. Forumumuz kurallara uyan herkeze sonuna kadar açık.
Ayrıca madem aradığınızı bulmuşsunuz, en az 3 kişide aradığını sizden bulmak zorunda. buda benim manevi isteğimdir.

Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Kilitli