Delphide 9 taş oyunu

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
ufukguney
Üye

Delphide 9 taş oyunu

Mesaj gönderen ufukguney »

İyi forumlar arkadaşlar. Hocamız bize grup ödevi olarak delphide 9 taş yapma oyunu verdi
ve ben delphi hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Re: Delphide 9 taş oyunu

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Nasıl?
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
ikra
Üye

Mesaj gönderen ikra »

kıdemsiz üye
ufukguney
Üye

Kuri_YJ yazdı:Nasıl?
9 TAŞ OYUNUNU DELPHİ DE YAPMAM İSTENDİ İNTERNETTE 9 TAŞ OYUNU YAZIP GÖREBİLİRSİNİZ
ufukguney
Üye

şöyle söyleyim ben hazır yapılmış istemiyorum bu dil hakkında ders olarak hiçbirşey görmediğim için ve kaynak sıkıntısı oduğu için yeterli verirmlilik alamıyorum. O yüzden yardım istiyorum.
ikra
Üye

Mesaj gönderen ikra »

ufuk kardesim, ben sifir almanca ile sirf almanca konusulan bir ülkede elimde sözlük ile okul bitirdim.
hocanin anlattigi hic bir kelimeyi anlamadan ders dinleyip not aldim. o zamanlar bilgisayar yok, google yok, translate programlari yok.
eve gelip sözlükten tek tek kelimeleri türkceye cevirip, hocanin anlattiklarini sabaha kadar ezberleyip, sabah soguk su ile dus alip uykusuzca tekrar okula gittim.
bilmiyorum, ögrenemiyorum, yapamiyorum, bulamiyorum kelimeleri küllün yalan dir.
belki söyledigin yalanin kendin dahi farkinda degilsin. En kötü hastalik ne dir biliyor musun? Hasta oldugunu bilmemek, kabul etmemek!
Kuri_YJ hocama internetten aratirsaniz bulursunuz demek yerine, internetten arayip bulmayi denedin mi? denedim diyorsan eger yine yalan söylüyorsun. internete bakmis olmak bulmus olmak demektir. bulamadiysan yeterli bakmamissin demektir.
hicbir ögretmen ögretmedigi bir konuyu ögrencilerine ödev olarak vermez, veremez. sayet verebilecek olsa idi, tip fakültesine yeni baslayan ögrenciyi alir hastaneye götürür bu adami ameliyat et derdi.
sen ilk degilsin, son da olmayacaksin. forumda arat. Delphiden hic anlamiyorum yaz, kelimelerin yerlerini degistir, bak kac tane ögrencinin yazisini göreceksin. Hepsi delphi ögreniyor, fakat hicbiri delphi'den anlamiyor. Link'de yazdigim gibi, dersi türkce anlatip sinavi japonca yapmazlar.
kıdemsiz üye