Merhabalar
Arkadaşlar bir tablonunu durumunu Edit modda mı yoksa insert moddamı olup olmadığını nasıl anlayabilirim uğraşıyorum uğraşıyorum çözemiyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi Geceler.
Tablo durumları
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- mehmet_turecan_cakmak
- Üye
- İletişim:
durum
iyi akşamlar...
bu konuda husonetin dediklerine bende katılıyorum çünkü banada mantıklı geldi ama tabi ben programlarımda durum kontrolü falan yapmıyorum belki ileride banada yardımcı olur...teşekkürler hüsonet
iyi çalışmalar...
bu konuda husonetin dediklerine bende katılıyorum çünkü banada mantıklı geldi ama tabi ben programlarımda durum kontrolü falan yapmıyorum belki ileride banada yardımcı olur...teşekkürler hüsonet
iyi çalışmalar...
Bu yöntem birden fazla tablo üzerinde çalışıyorsanız çok yararı oluyor.
Benim problemim nakit işlemler bölümündeki DBedit objelerinin kontrollemmesinde yaşıyorudum Çünkü birden fazla tablo üzerinden bilgi alıp işliyorlardı Formu açıp kapattığım ve tekrar açmaya çalıştığım zaman problem oluyordu bu kod sayesin de bu olayı çözdüm. İlaç gibi imdadınıza bu yöntem yetişebilir.
Teşekkür Ederim iyi geceler.
Benim problemim nakit işlemler bölümündeki DBedit objelerinin kontrollemmesinde yaşıyorudum Çünkü birden fazla tablo üzerinden bilgi alıp işliyorlardı Formu açıp kapattığım ve tekrar açmaya çalıştığım zaman problem oluyordu bu kod sayesin de bu olayı çözdüm. İlaç gibi imdadınıza bu yöntem yetişebilir.
Teşekkür Ederim iyi geceler.