Selamunaleyküm
ben innosetup la ilgili bir mesaj gönderdim..Arama sonucunda 8 adet mesaj buluduğu yazan bir mesaj aldım fakat mesajımın neden kilitlendiğini bir türlü anlayamadım oysa ki ben o mesajlardan tam olarak bir şey anlamamıştım.yinede siz değerli abilerimi üzdüm ise hakkınızı helal edin.Çünkü benim asıl innosetup yeni kullanacağım ve aliası oluşturmayı bir türlü beceremedim.Sizlerden yalnızca yardım bekliyorum..Hepinizden tekrar Allah razı olsun..
İyi Çalışmalar
Bir sorun
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
biraz daha dikkatli olman gerek, mesela bu sorunun başlığını düzelterek buna başlıyabilirsin. Mesajın kilitlenmiş çünkü arama sonucu çıkan sonuçlar senin anahtar kelimene uyuyor. yukarıda yazdığını ilk yazdığına yazsaydın muhtemlen mesajın kitlenmezdi. Her önüne gelen her aklına geleni yazmasına izin verseydim burası mesaj çöplüğünden başka bir şey olmazdı.
Lütfen daha dikkatli olun, forumu kuranlar ve yönetenler olarak bunları söylemekten artık bıktık. bu ve benzeri sebeplerden üye alımını kapattık. açıkçası açmayıda düşünmüyoruz. forum bizim olduğu kadar sizinde kurallar sizin menfaatinize. sorunlarınızı uzun uzun yazın. tabi cevaplarınıda ama önce arama yapın inceleyin araştırın yani biraz çaba gösterin.
bu mesajın altına yorum yapılmazsa sevinirim, sohbet kısmına yazın. arkadaşın sorusuna cevap yazmak isteyenler eklesinler sadece. yoksa forum çene suyu çorbaya dönüyor.
kolay gele
Lütfen daha dikkatli olun, forumu kuranlar ve yönetenler olarak bunları söylemekten artık bıktık. bu ve benzeri sebeplerden üye alımını kapattık. açıkçası açmayıda düşünmüyoruz. forum bizim olduğu kadar sizinde kurallar sizin menfaatinize. sorunlarınızı uzun uzun yazın. tabi cevaplarınıda ama önce arama yapın inceleyin araştırın yani biraz çaba gösterin.
bu mesajın altına yorum yapılmazsa sevinirim, sohbet kısmına yazın. arkadaşın sorusuna cevap yazmak isteyenler eklesinler sadece. yoksa forum çene suyu çorbaya dönüyor.
kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!