Merhabalar;
Ben rapor alırken tablodan seçtiğim alanlardan biri değiştiğinde ara toplam alınmasını istiyorum. Arama yaptırdım fakat istediğim gibi bilgi bulamadım. örneğin Cari hesap kodu değişince ara toplam alsın istiyorum. Kullandığım raporlama aracı: Fastreport. Veri tabanı MS-SQL
Raporda değişen alanlar
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim:
S.A.
groupbandları iki tane bi group header bie group footer
grouheaderde müşterinin carinumarasını seçip ona göre grupla diyorsunuz. (tabi carinumarasına göre sıralanmış olması lazım) groupfooter dada istediğiniz alanların toplamını yazdıracaksınız.
alanların toplamı için tanımladığın bir değişkene groupheader ın afterprintinde 0 atarsın. detailbandın printinde toplatırsın. groupfooterdada yazdırabilirsin.
Fastreportu kullanmadığım için birebir karşılığını bilmiyorum ama mantık olarak aynı olması lazım.
Kolay gelsin.
groupbandları iki tane bi group header bie group footer
grouheaderde müşterinin carinumarasını seçip ona göre grupla diyorsunuz. (tabi carinumarasına göre sıralanmış olması lazım) groupfooter dada istediğiniz alanların toplamını yazdıracaksınız.
alanların toplamı için tanımladığın bir değişkene groupheader ın afterprintinde 0 atarsın. detailbandın printinde toplatırsın. groupfooterdada yazdırabilirsin.
Fastreportu kullanmadığım için birebir karşılığını bilmiyorum ama mantık olarak aynı olması lazım.
Kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
- pentiumkivanc
- Üye
- İletişim: