S.A öncelikle herkesin mübarek Ramazan ayı kutlu olsun
apax bileşeni ile telefon programı yazıyorum. ses kayıt işlemi yaptıracağım. yalnız problemim modeme bağlı olan telefonu kaldırdığımda hata ile karşılaşıyorum. şu anda bu aygıt kullanımda daha sonra tekrar deneyin gibi. tek taraflı kayıt yaptırabiliyorum. normal ahizeyi kaldırmadan telefon ettiğimde veya telefon geldiğinde otomatik olarak açtırarak ses kayıt işlemi yapabiliyorum. Acaba ayarlarda bir problemmi var. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
apax bileşeni
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- mustafaozdemir
- Üye
şu anda tam hatırlamıyorum ama her ikisinde de aynı hatayı veriyor. autoanswer özelliği açık. bu özelliği kapattığım zaman ahizeyi kaldırdığımda sesi kaydedecekmi. şu anda deneme imkanım yok ta ancak gece deneyebileceğim.
autoanswer olayı kapalı olduğu zaman da bildiğim kadarı ile dışardan aradığınız zaman onconnect olayı çalışmıyor. bunu nasıl çözümleyeceğiz.

hold gibi bir fonksiyon olması lazım. ama yoksa bile bir button a autoanswer true dersiniz ve çalma süresini 0 a getirirsiniz.
bu arada ahizeyi kaldırmak gibi birşey söz konusu değil. component sizin yerinize ahize yi kaldırıyor. ve sesi modem e veriyor. yani modem işlem yapıyor. telefonun hiç bir fonksiyonu yok.
bu arada ahizeyi kaldırmak gibi birşey söz konusu değil. component sizin yerinize ahize yi kaldırıyor. ve sesi modem e veriyor. yani modem işlem yapıyor. telefonun hiç bir fonksiyonu yok.
- mustafaozdemir
- Üye