Merhaba arkadaşlar,
RaveReport kullanarak 2 biribirinden sonderece farklı ve bağımsız raporu aynı kağıt üzerinde dikey olarak yanyana göstermek durumdayım (bu bir bilanço aktif-pasif yanyana göstermek istiyorum)
Bu amaçlada Region Component kullanıyorum herşey güzel iyi hoşta mesela 1.region daki kayıt sayısı 10 sayfa sürüyor diğerindeki 2 sayfa bu sefer tekrarlamaya başlıyor 1.region tamamlanana kadar.
Bu durumda ne yapmalıyım
teşekkürler.
RaveReport Region Component te ki ilginç durum
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
belki şu yönetemi denemek farklı bir çözüm olabilir
farklı yerden gelen kayıtları istediğin şekilde bir tabloda tek alanda topla.
Aralarındaki boşlukları istediğin gibi yeni tabloya insert ederken ayarla
ve rapor üzerindeki text bileşeninin yazı tipinide Courier New yaparsın.
bu yazı tipi tüm karakterler için eşit boşluk bırakır. Bu sayede estetiğide yakalıyabilirsin
farklı yerden gelen kayıtları istediğin şekilde bir tabloda tek alanda topla.
Aralarındaki boşlukları istediğin gibi yeni tabloya insert ederken ayarla
ve rapor üzerindeki text bileşeninin yazı tipinide Courier New yaparsın.
bu yazı tipi tüm karakterler için eşit boşluk bırakır. Bu sayede estetiğide yakalıyabilirsin
sayın @bilbeyi ,
ilginiz için teşekkür ederim fakat,
bu başvurulabiliecek en son yöntem olur du herhalde, yani böyle bir özellik mutlaka vardır gizli saklı biryerlerde Region kullanımında yani adamlar koymuş onuda akıl etmiştir kesinlikle e tabi yabancısıyım rave daha önce kullanmadım.
Teşekkürler.
ilginiz için teşekkür ederim fakat,
bu başvurulabiliecek en son yöntem olur du herhalde, yani böyle bir özellik mutlaka vardır gizli saklı biryerlerde Region kullanımında yani adamlar koymuş onuda akıl etmiştir kesinlikle e tabi yabancısıyım rave daha önce kullanmadım.
Teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr