İyi Çalışmalar ;
Biz iki şube arasında internet üzerinden anlık üretim durumunu görmek istiyoruz tıpkı borsa programlarındaki hisse senedi durumu gibi. bunun için en hızlı veri çözümü nedir. anlık değişim görülmeli fazla beklemeden. XML nasıl bir çözüm olur delphi ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim.
XML ile anlık değişim hemen yansırmı örneğin 2000 ürün. veya bildiğiniz esnek alternatif bir yol varmı. Bütün arakdaşlara çalışmalarında başarılar.
Anlık Veri Görüntüleme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Anlık Veri Görüntüleme
az önce de bir kaç mesaj da değindim aam söyliyim. xml ilede olsa , bir yere verilerini upload edeceksin sonuç itibari ile.pasa_yasar yazdı:İyi Çalışmalar ;
Biz iki şube arasında internet üzerinden anlık üretim durumunu görmek istiyoruz tıpkı borsa programlarındaki hisse senedi durumu gibi. bunun için en hızlı veri çözümü nedir. anlık değişim görülmeli fazla beklemeden. XML nasıl bir çözüm olur delphi ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim.
XML ile anlık değişim hemen yansırmı örneğin 2000 ürün. veya bildiğiniz esnek alternatif bir yol varmı. Bütün arakdaşlara çalışmalarında başarılar.
internette bir veri tabanına bu mysql olabilir. bilgileri upload edebilirsin sürekli ,,
karşı taraf için yazagın bir programlada atıyorum 10 sn de bir table ı refresh ederek bilgilleri güncel tutabilirsin...
Kolay Gelsin...