Anlık Veri Görüntüleme

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
pasa_yasar
Üye

Anlık Veri Görüntüleme

Mesaj gönderen pasa_yasar »

İyi Çalışmalar ;

Biz iki şube arasında internet üzerinden anlık üretim durumunu görmek istiyoruz tıpkı borsa programlarındaki hisse senedi durumu gibi. bunun için en hızlı veri çözümü nedir. anlık değişim görülmeli fazla beklemeden. XML nasıl bir çözüm olur delphi ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim.
XML ile anlık değişim hemen yansırmı örneğin 2000 ürün. veya bildiğiniz esnek alternatif bir yol varmı. Bütün arakdaşlara çalışmalarında başarılar.
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: Anlık Veri Görüntüleme

Mesaj gönderen DotCom »

pasa_yasar yazdı:İyi Çalışmalar ;

Biz iki şube arasında internet üzerinden anlık üretim durumunu görmek istiyoruz tıpkı borsa programlarındaki hisse senedi durumu gibi. bunun için en hızlı veri çözümü nedir. anlık değişim görülmeli fazla beklemeden. XML nasıl bir çözüm olur delphi ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim.
XML ile anlık değişim hemen yansırmı örneğin 2000 ürün. veya bildiğiniz esnek alternatif bir yol varmı. Bütün arakdaşlara çalışmalarında başarılar.
az önce de bir kaç mesaj da değindim aam söyliyim. xml ilede olsa , bir yere verilerini upload edeceksin sonuç itibari ile.

internette bir veri tabanına bu mysql olabilir. bilgileri upload edebilirsin sürekli ,,

karşı taraf için yazagın bir programlada atıyorum 10 sn de bir table ı refresh ederek bilgilleri güncel tutabilirsin...

Kolay Gelsin...