IBObject

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
mcihad
Üye

IBObject

Mesaj gönderen mcihad »

S.A arkadaşlar aranızda ibobject kullanan var mı . nasıl bileşenler kullanışlı mı? bedava mı? paralı mı?
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

evet paralı :ara ibo :)

bende son projemde fibplus kullandım. elim bi rahatlasa yazıcam hakkında bişeyler.

biri 250$diğeri 400$civarında. ve epey kolaylıkları var. sık firebird kullanannlar için değebilir. bir çok kolaylığı ve ibx in desteklemediği özelliği var.
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kullanıcı avatarı
sychorax
Üye

Mesaj gönderen sychorax »

mege yazdı:evet paralı :ara ibo :)

bende son projemde fibplus kullandım. elim bi rahatlasa yazıcam hakkında bişeyler.

biri 250$diğeri 400$civarında. ve epey kolaylıkları var. sık firebird kullanannlar için değebilir. bir çok kolaylığı ve ibx in desteklemediği özelliği var.
IBX'in desteklemediği ne gibi kolaylıkları var.Bende fibplus kullanıyorum bi AutoCommit hoşuma gitti.Başka işimize yarar özellikleri neler?
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

valla sizin işinize yararmı bilemicem ama unicode desteği ibx in direk yok
blob falan tanımlayıp kulağınızı tersten göstermeniz gerekiyor. bu yüzdne fibplusı denedim...
dizi kullanımı oldukça iyi. (tabi ibx de nasıl bilemicem. direk fibplus ile denedim işlerimi oldukça kolaylaştırdı)

bi demosunu indirip inceleyin. işinize gelirse. yani benim buna direk geçiş nedenim sadece ve sadece unicode, diğerleri ıvır zıvır
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kullanıcı avatarı
sychorax
Üye

Mesaj gönderen sychorax »

Teşekkürler