Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Download JVCL300CompleteJCL195-Build1848.zip indirmiştim ...delphi7.log hatası verdi jcl\bin\*.exe de
admin arkadaşlarım arama demeyin çünkü jedi kurulum ile ilgili tam olarak hiçbir sayfada sonuç alınamamış veya alındı ise alan arkadaşlar nasıl olduğunu anlatmamış
bu konuda ayrıntılı dowland adresleriyle beraber açık bilgi verebilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.
Başkasına Olan Saygımız.. Kendimize Olan saygıdır..
coderlord jedi kelimesi geçmediğinden görememişim makaleyi, güzel bir çalışma olmuş fakat ben ilk aşamadaki jvcl deki install i çalıştırdığımda ekranda
Delphi7 enterpres kurulu adım adım takip ediyorum zaten nerdeyse ilk aşama olan install.bat dosyasında takılıp kalıyorum dediğim mesaj çıkıyor ms-dos penceresinde
Sende yarım kurulum yapılmış olabilir @abrak. Makalede anlattığım gibi eski dosyaları temizlemeyi dene.
install.bat'ı çalıştırdığında kurulum programı çıkmıyor mu? Eğer çıkmıyorsa Delphi path tanımında bulunamıyor demektir. Windows XP için My Computer'e sağ tıklayıp Properties. Advanced tabında Environment Variables'a bas. System Variables'daki PATH tanımını seçip edit'e bas. Burada Delphi 7 nin kurulu olduğu yer ve BPL klasörün yazılı olmalı.
"C:\Program Files\Borland\Delphi7\Bin;C:\Program Files\Borland\Delphi7\Projects\Bpl\;" şeklinde. Yoksa eğer sende Delphi nerede kurulu ise oranın klasörlerine göre bunları ekle.