iis ve asp
iis ve asp
merhaba inetpup ın içindeki index.htm yada default.asp sayfası baska bir makinadan ip mi yazdıgımda hemen gorunuyor fakat eger sayfamı web diye bir klasorun içine atmışsam makinamın adını/web yazmak zorunda kalıyorum..
sadece ip yazıldıgında direk web in içindeki default.asp klasorunun gelmesini nasıl saglayabilirim yardım ederseniz sevinirim beni için bayagı onemli şimdiden tesekkurler
sadece ip yazıldıgında direk web in içindeki default.asp klasorunun gelmesini nasıl saglayabilirim yardım ederseniz sevinirim beni için bayagı onemli şimdiden tesekkurler
Ölümden öteye köy yok!
merhaba ,
IIS e girdiğinde Varsayılan web sitesine sağ tıklayıp özeliklerine gir ve oradan
yukarıdaki giriş dizini sekmesine gir, oradaki yolu c:\inetpub\www.root tur sen bunu istediğin gibi düzelt ve uygula artık http://localhost dediğinde belirtiğin dizin gelecektir.
iyi çalışmalar.
IIS e girdiğinde Varsayılan web sitesine sağ tıklayıp özeliklerine gir ve oradan
yukarıdaki giriş dizini sekmesine gir, oradaki yolu c:\inetpub\www.root tur sen bunu istediğin gibi düzelt ve uygula artık http://localhost dediğinde belirtiğin dizin gelecektir.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
öncelikle, normalde dizin yolu belirterek çağırdınızda şifre istemiyorsa bu durumdada istememsi gerekiyor.
eğer NTFS dosya sistemi kullanıyorsanız ilgili dizini web paylaşmına açmanız gerekir (eğer VT felan kullanıyorsanız).
iyi çalışmalar.
eğer NTFS dosya sistemi kullanıyorsanız ilgili dizini web paylaşmına açmanız gerekir (eğer VT felan kullanıyorsanız).
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
klasor masaustundeydi yani oradan çalışıyordum web paylaşımına acık
kendi makinamdan yada baska bir makinanın browser ına makinamınadi/www yazdıgımda sayfa acılıyor ve hiç sorunsuz calışıyor fakat benim ip yazıldıgında veya makinamın sadece adı yazıldıgında direk sayfanın gelmesi isteniyor dediğiniz yapıp giriş dizininde ilk orayı gosterdim fakat şifre istiyor....
kendi makinamdan yada baska bir makinanın browser ına makinamınadi/www yazdıgımda sayfa acılıyor ve hiç sorunsuz calışıyor fakat benim ip yazıldıgında veya makinamın sadece adı yazıldıgında direk sayfanın gelmesi isteniyor dediğiniz yapıp giriş dizininde ilk orayı gosterdim fakat şifre istiyor....
Ölümden öteye köy yok!
şifre istiyor derken ,
windows un şifre penceresimi geliyor yoksa başka birşeymi?
windows un şifre penceresimi geliyor yoksa başka birşeymi?
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
çok ilginç, kanımca dizin belirterek bağlandığında bu şekildede bağlanması gerekiyor. çok derin bilgim yok konuyla ilgili ,
sonuçları bende merak ediyorum bir bilin çıkar inşallah.
iyi çalışmalar.
sonuçları bende merak ediyorum bir bilin çıkar inşallah.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr