benim delphi 7'de yapmış olduğum bi projem var. bu projede access veri tabanı kullandım. access'e Ado bileşenleriyle bağlandım. ve installsheedde programın setupını yaptım. fakat win98 hariç bütün işletim sistemlerinde çalışıyor. bu programın 98 de de çalışması gerekiyor. bende 98 için ayrı, xp,2000,... için ayrı setup yapıyım die düşündüm. ve bunun için programı 98 de derleyip yapayım dedim. fakat 98 de derlenmedi program. debugger hatası veriyor. hiç derlemiyor programı. debugger hatası deyip geçip gidiyo. bende mdac kuruyum dedim. yani 98 in ado bağlantıları daha düşüktür die. onu da kurdum o da olmadı. programın setupını yapmadan exesinden direk çalışıtırıyım die düşündüm ama exe yide çalıştırmıyor. ve bana sürekli olarak şu şekilde hatalar veriyor.
"Program geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacaktır."
"Access violation at address BFF7B997 in module kernel32.dll. write of address C4FF002 "
"Exception EInvalidOperation in module Aydinsan.exe at 002b8de"
bu hatalardan sonra programı hiç açmıyor. hata msjlar sürekli bi döngü içine girmiş gibi defalarca çıkıyo.

ve benim bi an önce çalıştırıp setup yapmam lazım. firma yurt dışına göndercek programı.
bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?
herkese kolay gelsin
ii çalışmalar