Baslikta da belirttigim gibi RichEdit icindeki yaziyi formatiyla birlikte Rave report'a tasiyamiyorum.
DB ye kayit ediyorum, DataMemo koyuyorum ve RTF formati ile kayit edilen Field dan datayi DataMemo'ya aktardigimda yalnizca ciplak yazi görünüyor... ContainsRTF i True yaptigimda da degisen hic bir sey yok.
Bu yönteme cok acil ihtiyacim var...
yardimci olursaniz cok sevinirim...
Simdiden tesekkür ediyorum...
saygilar...
RichEdit i Formati ile Rave de raporlamak
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
ilgilenenlerin dikkatine...
Delphi 7 ile birlikte gelen 5. sürüm deki DataMemo da RTF özelligi olmasina ragmen calismamakta... version 5.0.8 den itibaren bu sorun giderilmis... 5.1.3 yükledim ve sorunun kalmadigini gördüm...
yapilmasi gereken sey Formunuzda hazirladiginiz RichEdit i DB ye RTF formatinda kayit ettirmek ve Rave deki DataMemo yu db den alip ContrainsRTF i True yapmak tir... Gerisini kendisi hallediyor...
Kolay gelsin...
Delphi 7 ile birlikte gelen 5. sürüm deki DataMemo da RTF özelligi olmasina ragmen calismamakta... version 5.0.8 den itibaren bu sorun giderilmis... 5.1.3 yükledim ve sorunun kalmadigini gördüm...
yapilmasi gereken sey Formunuzda hazirladiginiz RichEdit i DB ye RTF formatinda kayit ettirmek ve Rave deki DataMemo yu db den alip ContrainsRTF i True yapmak tir... Gerisini kendisi hallediyor...
Kolay gelsin...