Delphide yapmış olduğum programı bir türlü setup haline dönüştüremedim ve yapmış olduğum programın boyutu 800MB nasıl setup yapıcağım hakkında yardımcı olurmusunuz acaba ??
ben NIS kullanıyorum. gayet iyi. belki ayarlaması zor olabilir. sourceforge.net adresinde aratırsanız çıkar. Eğer görsel ayarlar istoyorsanız INNO setup kullanın oda dediğim adreste mevcut.
İnnosetup ve İstooll kullanarak yapabilirsin,,forumda da arattınmı bilmiyorum ama bu konu görüşüldü.neden yapamadın hatamı verdi nedir ne değildir.bunlarıda belirtmen lazım.kuru kuruya setup yapamadım sorusuna sağlıklı cevap alacağını tahmin etmiyorum.biraz araştırma biraz özveri işi çözecektir..kolay gelsin.
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.
Hocam 800 mb için bence baya kaliteli bir araç kullanın bence inno setup çok ideal.
Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
scripti istersen istool kullanarak yaz istersen innosetupwizard kullanarak yaparsın.İstool u da google dan istool yaz arat bulursun.biraz da kendimiz uğraşalım arkadaşlar.arama yapın,örneklerinden yaparak yola çıkın.
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.