Fb Gecmek Gerek... Ama....!!!
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Fb Gecmek Gerek... Ama....!!!
Formun Degerli katılımcıları Ve Velinimetimiz Yoneticileri.. Fb forumlarında ve burada birsuru soru ile karsilasiyoruz.. Simdi bende Firebird e gectim Otomatik sayi artirmak foring key, master detail gibi sorunlar yasiyacagim burasi kacinilmaz.. Soyle birsey yapilamazmii Veri tabani Fb olan kucuk bir uygulama karsimiza cikacakk sorunlari yasamadan bu uygulamadan faydalansak Mesela ben ibexpert tabloya kayıt ekledigimde sayi otomatik artiyor fakat delphi icinden gonderdigimde sayi artmiyor.. Saygilarimla 

Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
Tam ocağına gelmişsin...
arama yaparak her seyi bulursun.
viewtopic.php?t=5800 burdan basla
aşağıdan devam...........
http://www.delphiturkiye.com/index.php? ... utoinc.htm
kolay gelsinnn

viewtopic.php?t=5800 burdan basla
aşağıdan devam...........
http://www.delphiturkiye.com/index.php? ... utoinc.htm
kolay gelsinnn
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.
anladim ben komple bir projeden bahsediyorum.. yanii Buu bir gun gelecekk yoneticilerin basinii oyle agritacakkii.. Yardima ihitiyac duyann herkess tamm aradigii konuyu bulmasii imkansizz.. veya her siteyene cevap yazmak da oylee.. kucuk bir uygulama olursaa daha onemli sorunlarlaa sugrasilabilir mesela en yuz kez fb de auto sayii sorulmus ve sorulmaya devam edilecekk master detail sorulacakk gnerator sorulacakk demek istedigimi buu 

Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
kardeşim niye başımız ağrısın bizim kispoke25 yazdı:anladim ben komple bir projeden bahsediyorum.. yanii Buu bir gun gelecekk yoneticilerin basinii oyle agritacakkii.. Yardima ihitiyac duyann herkess tamm aradigii konuyu bulmasii imkansizz.. veya her siteyene cevap yazmak da oylee.. kucuk bir uygulama olursaa daha onemli sorunlarlaa sugrasilabilir mesela en yuz kez fb de auto sayii sorulmus ve sorulmaya devam edilecekk master detail sorulacakk gnerator sorulacakk demek istedigimi buu

Kolay gelsin.