Fb Gecmek Gerek... Ama....!!!

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
spoke25
Üye

Fb Gecmek Gerek... Ama....!!!

Mesaj gönderen spoke25 »

Formun Degerli katılımcıları Ve Velinimetimiz Yoneticileri.. Fb forumlarında ve burada birsuru soru ile karsilasiyoruz.. Simdi bende Firebird e gectim Otomatik sayi artirmak foring key, master detail gibi sorunlar yasiyacagim burasi kacinilmaz.. Soyle birsey yapilamazmii Veri tabani Fb olan kucuk bir uygulama karsimiza cikacakk sorunlari yasamadan bu uygulamadan faydalansak Mesela ben ibexpert tabloya kayıt ekledigimde sayi otomatik artiyor fakat delphi icinden gonderdigimde sayi artmiyor.. Saygilarimla :?:
Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
Kullanıcı avatarı
vedatkaba
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen vedatkaba »

Tam ocağına gelmişsin... :ara arama yaparak her seyi bulursun.

viewtopic.php?t=5800 burdan basla

aşağıdan devam...........

http://www.delphiturkiye.com/index.php? ... utoinc.htm

kolay gelsinnn
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.

Kullanıcı avatarı
spoke25
Üye

Mesaj gönderen spoke25 »

anladim ben komple bir projeden bahsediyorum.. yanii Buu bir gun gelecekk yoneticilerin basinii oyle agritacakkii.. Yardima ihitiyac duyann herkess tamm aradigii konuyu bulmasii imkansizz.. veya her siteyene cevap yazmak da oylee.. kucuk bir uygulama olursaa daha onemli sorunlarlaa sugrasilabilir mesela en yuz kez fb de auto sayii sorulmus ve sorulmaya devam edilecekk master detail sorulacakk gnerator sorulacakk demek istedigimi buu :roll:
Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

Bu bir programlama sorusu değil ve programlama bölümünde yer almamalıydı. Öneriler veya sohbet bölümü tercih edilmeliydi.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

spoke25 yazdı:anladim ben komple bir projeden bahsediyorum.. yanii Buu bir gun gelecekk yoneticilerin basinii oyle agritacakkii.. Yardima ihitiyac duyann herkess tamm aradigii konuyu bulmasii imkansizz.. veya her siteyene cevap yazmak da oylee.. kucuk bir uygulama olursaa daha onemli sorunlarlaa sugrasilabilir mesela en yuz kez fb de auto sayii sorulmus ve sorulmaya devam edilecekk master detail sorulacakk gnerator sorulacakk demek istedigimi buu :roll:
kardeşim niye başımız ağrısın bizim ki :) Bu dediğini yaptık. Arasaydın görecektinki, bizim seminerimiz var. Seminerin kodları sitede var. Ya herkese arayın demekte sıkıyor artık.

Kolay gelsin.