Arkadaşlar yaptığım cafe control programında clientler servera bağlanmaya çalıştığında server programı çalışan makina aşırı derecede kasıyor ve program bi kaç sn donuk kalıyor.Çözüm yolu olarak thread kullanımını önerdiler.Fakat bu konu hakkında bi tecrübem yok.serverda her client için thread nasıl oluşturabiliriz?
Oğuz abi şimdi servera bi mesaj gelince ben bu mesajı thread üzerinde halletmesini istiyorum.Ama bir türlü olmuyor.Bununla ilgili küçük bir örnek program yaparmısınız.Emin olun olayı daha iyi anlayabilirim.
bu konu hakkında çok araştırma yaptım ama aradığım gibi bulamadım. Bana ufak bi örnek hazırlarsanız memnun olurum.Yani sadece mesaj geldiğinde server kısmında thread kullanımı.
Ben sorunumu tam olarak anlatamadım galiba.Bu sayfayı bende bulmuştum.Ama benim işime yarayacak bir kod değil malesef.Neyse Yinede çok teşekkürler.Sorunuma yardımcı olduğunuz için.İyi çalışmalar
lovecraft yazdı:Oğuz abi şimdi servera bi mesaj gelince ben bu mesajı thread üzerinde halletmesini istiyorum.Ama bir türlü olmuyor.Bununla ilgili küçük bir örnek program yaparmısınız.Emin olun olayı daha iyi anlayabilirim.
Evet işte böyle demişsin. Problemini çözmeniz için mesajı nasıl thread içinden işleyebileceğinizi gönderdiğim linkteki koddan çıkarabilmen gerekir.
Sorununu detaylı olarak yazmalısın ki net cevaplar alabilesin.