Slm..
optionlar arasında gezinti yaparken "Error reading cb1.Items.String:A
win32API function faild" hatası verdi.XP işletim sisteminde denedim bu hata yok ama 98 de optionlar arasında seçim yaparken veriyor...
yardımınız için şimdiden teşekkurler...
WİN32API PROBLEMİ
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba ,
Anladığım kadarıyla WinXP de olup win98 de olmayan bir API çağırmaya çalışıyor olabilirsiniz. bunun için XP de API nin Hangi DLL içinde olduğunu tespit edip ki bunu API nin uniti içinden tespit edebilirsiniz, bu DLL yi win98 e register edersiniz sorun çözülür.
iyi çalışmalar.
Anladığım kadarıyla WinXP de olup win98 de olmayan bir API çağırmaya çalışıyor olabilirsiniz. bunun için XP de API nin Hangi DLL içinde olduğunu tespit edip ki bunu API nin uniti içinden tespit edebilirsiniz, bu DLL yi win98 e register edersiniz sorun çözülür.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
WINAPI32 Sorunu(Volkan Bey'e)
Volkan Bey yardımınız için teşekkür ederim.Ama sözünü ettiğiniz işlemleri ben uygulayamadım.Daha doğrusu nasıl yapacağımı bilemiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Şimdiden teşekkürler..
Şimdiden teşekkürler..
- Hangi optionlar bunlar projene eklediğin bir bileşene ait Options veya Project Options, Environment options vs. gibi Delphi IDE içindekiler mi ? Biliyorsun Options enflasyonu yaşanıyor..@com_world yazdı:optionlar arasında gezinti yaparken "Error reading cb1.Items.String:A win32API function faild" hatası verdi