Örnek Projeler
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Örnek Projeler
Merhabalar.Delphi çalışmaya başladım.Şöyle bir ihtiyacım var.Ben sanki ödev gibi örnek projeler istiyorum.Yani ödev desin amaç bu programı yap.Bende yapiym.Bununla ilgili yabancı kaynak dahil bir bilgi verirseniz yada yardımcı olursanız sevinirim...
- kadirkurtoglu
- Üye
merhaba. kardeş bu senin işin kimse sana şunu yap bunu yap demez programcılık da bu olsa gerek. yani proje nin merkezi senin beynin dir. program yapmak arz talep meslesidir. ya biri senden bir program yapmanı ister sen de o doğrultuda yaparsın ya da talebin olacağını düşündüğün projesi kendin geliştirirsin. ve işin içine girdiğinde teferruatla karşılarsın. bence talep olabileciğini hissettiğin her ne olursa olsun fafanda tasarla ve yap derim. kimde sana fikir vermez. takıldığın yer olursa arkadaşlar yardımcı olabilir sadece.... kolay gelsin....
Bir mum, yanındaki mumları tutuşturmakla,
ışığında hiç bir şey kaybetmez.
Mevlana
OS win.10, IDE Delphi 10.3, RDBMS Firebird and MSSQL, BROWSER Chrome
ışığında hiç bir şey kaybetmez.
Mevlana
OS win.10, IDE Delphi 10.3, RDBMS Firebird and MSSQL, BROWSER Chrome
Ben şu an kitapta yavaş yavaş ilerliyorum.Bu arada kitabın uygulamaları yeterli gelmiyor.Mesela ben alt düzeyden kendimi geliştirecek ufak çaplı programlarla emin adımlarla gitmek istiyorum.Örneğin kitap FormatFloat kullanarak iki satırda binliklere ayıran program yapmış.Ben de dedimki iyi hoş sen daha kitabın başındasın bana ne FormatFloat fonksiyonundan.Kendim yaptım fonksiyonumu.Anlatabildim mi bilmiyorum.İlginiz için teşekkürler...