s.a
arkadaslar ben şimdi bir program yaptım programda sallıyorum isim soyisim satılan ürün verilen parça yıl ay gün vs. vs.. 10-15 kadar veri girilecek alan var bunları veritabanı ile kaydettiriyorum şimdi benim istediğim adam programın başında iken hangi alanda isterse o alana veri girerek arama yapması mesela isim alanına isim yazacak yıl bölümüne 2004 yazacak karşısına 2004 yılına ait yazdığı isme ait kayıtlar gelecek veya yıla 2004 ay bölümüne 12 satılan ürün bölümüne anakart yazacak karşına 2004 yılının 12 ayında satılan tüm anakartlar çıkacak tabi kullanıcı neye göre arama yapmak isteyeceğini kendi belirleyecek istediği yerleri dolduracak istemediği yerleri doldurmayacak ve filtreleme yapıp keyıtları görecek isterse hiç bir alanı doldurmayıp tüm kayıtları görecek isterse tüm alanları dolduracak 2004 yılının 12. ayının 28. gününde belirlediği kişiye satılan anakartlar şeklinde umarım istediğim şeyi anatabilmişimdir yani kullanıcı neyi karşısında görmek istiyorsa onu görecek arama konusunda özgür olacak acaba bunu yapmam için raporlama öğrenmem mi lazım raporlama ile bu olurmu bana bi yardımcı olursanız sevinirim
hepinize şimdiden çok teşekkürler
s.a
seçilen komponente göre filtreleme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
seçilen komponente göre filtreleme
Kainat dahi bir programdır ve şüphesiz onun bir programcısı vardır...
Linkteki cevap işini görmsi lazım.Yapacağında zaten SQL sorgusuna yada Filtrelerken Direk yazdığın kriterlerin yrine o kriterleri hangi bileşenden alıyorsan ou yazacaksın.kolaygelsin.
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.
Kamil odur ki; koya dünyada bir eser,
Eseri olmayanın, yerinde yeller eser.