Free report 2005 delphi 2005 sürümü?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Free report 2005 delphi 2005 sürümü?
Arkadaşlar Free reporun Delphi 2005 sürümü varmı.Bileniniz varnı?Ben bulamadımda.Delphi 7 için olanını kurmaya çalıştım ama olmuyor.Teşekkürler.
arkadaşlar freereport delphi 2005 için buldum ama install edemiyorum.Delphi 7 den biraz farklı.Acaba bunu nasıl install ederiz.Dpk dosyasının yolunu delphiye tanıtıp oackage dosyasını açtım ama install yada compile menüsü çıkmadı.Project menüsünden install dedim ama olmadı.Yardımlarınız için teşekkürler.
daha önce kurup delphi2005 e birlikte kaldırmıştım. 
umarım doğru hatırlıyorumdur
library parha yolu ekleyip. File > Open menülerini kullanarak dpk'ları aç. sağ üst köşede treeview benzeri aletin içine dosyalar dolar. dpk dosyalarını seçip sağ tıkla. çıkan menüden Build...i tıkla. dpk ların bulunduğu dizinde bpl dosyaları oluşur. sonrası delphi 7 deki gibi oluşan bpl'leri install packagesten kur
kolay gelsin

umarım doğru hatırlıyorumdur
library parha yolu ekleyip. File > Open menülerini kullanarak dpk'ları aç. sağ üst köşede treeview benzeri aletin içine dosyalar dolar. dpk dosyalarını seçip sağ tıkla. çıkan menüden Build...i tıkla. dpk ların bulunduğu dizinde bpl dosyaları oluşur. sonrası delphi 7 deki gibi oluşan bpl'leri install packagesten kur
kolay gelsin
viewtopic.php?t=9827 buradakini mi kurmaya çalışıyorsun