Hocam Master Detail bir yapım var ama bunu bantlara değil Datasource nesnesinin ondataChange kısmına yazmışım muhtemelen de sorun bundan kaynaklanıyor olabilir şimdi düşündümde bunu alternatif olarak başka nereye yazabilirizmrmarman yazdı:Selam.
- Şimdi sorunuza dönelim.
- Burada ifade edilen aptallaşma ve takılma nedir ? Preview ederken bir sayfa gösterip sonra devamı mı gelmiyor, hiç preview ekranı açılmıyor mu ? Sorgu Master Detail içeriyor mu ? vs.....@husonet yazdı:bizim rapor aptallaştı ve takılmaya başladı
- Bir de denemek babında tüm 40.000 kaydınız var diyordunuz ya yeni bir deneme QuickReport nesnesini formunuza koyun ve alanları bir çoğunu detailband'a ekleyin. projeyi Run edip Direkt yazıcıya göndermek üzere preview edin. Bakalım aynı takılmayı yapıyor mu ?
- QuickReport BeforePrint olayı biliyorsunuz tüm yazdırma işlemininin bütününden önce, AfterPrint olayı tüm yazdırma işleminden sonra olduğunu biliyoruz.
- BandBeforePrint olayı ise her bir kayıt için tekrar tekrar çalışan bir band tipi eventtir ve her kayıt için yeniden tekrarlanan bu olayda SQL sorgu yaptırıp sonucu işleme alıyorsan hatalı bir uygulamadır. Buna gönderme yapmıştım.
- Daha önce demeye çalıştığım şey ise, sorgu ve alt sorguları yapılmış halde yeni bir tablo veya sonra bahsi geçen MemTable ile ürünü elde edip, bu alt bandlarda sorgusuz sualsiz direkt yazıcıya yansıtmak idi. Bence anlaşılmadım.
QuickReport 4.0.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Arkadaşlar Fast Report a cevirdim canavar gibi çalışıyor Bilgilerinize 

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.