merhaba arkadaslar pc ye codeger yukledim elimde devexpres 6,33 surumunun paketleri mevcut..
bu bilesenleri codegeara yukleyemedim vcl50 hatası veriyor yuklerken.. acaba dogru olan paketimi yuklemeye calısıyorum. bilgisi olan varsa yardım ederse cok memnun olurum.
codegear a devexpres bilesenini yukleme...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: codegear a devexpres bilesenini yukleme...
eğer setup varsa oradan kurmalısın. Yoksa önce tüm lib ve source klasörlerini ilgili yerlere tanıtman gerekir. Paketler kendi içinde bir birine bağımlıdır. Düzgün sırayı bulup yüklemelisin.
setup u yok paket sourcelerini gerekli yerlere ekliyorum d7 de yukledim aynı sekilde ama codegeara yapamadım...
arkadasın biri codegeara yuklemis bu paketi ama nasıl oldugunu bulamadım bi turlu. yukleyebilsem codegeara gecis yapıcam...
arkadasın biri codegeara yuklemis bu paketi ama nasıl oldugunu bulamadım bi turlu. yukleyebilsem codegeara gecis yapıcam...
merhaba
devex.in setup ile kurulumu çok kolay. Mümkünse öyle yap. Bende setup olarak olmadığı için paket dosyalarını açıp tektek install yaptım.
Bu işlem saatlerimi aldı ama zor da olsa yapabildim, farklı bir şekilde çözen varsa foruma eklesin. Ben de bilmek isterim.
Ben Delphi 2007 için "....D11.dpk" isimli bütün paket dosyalarını açıp install yaptım. Tabi hepsi tıkır tıkır install olmadı.
Bunlardan bazıları birbiri ile ilişkili olduğu için sıra ile install yapmak gerekiyor.
kolay gelsin
devex.in setup ile kurulumu çok kolay. Mümkünse öyle yap. Bende setup olarak olmadığı için paket dosyalarını açıp tektek install yaptım.
Bu işlem saatlerimi aldı ama zor da olsa yapabildim, farklı bir şekilde çözen varsa foruma eklesin. Ben de bilmek isterim.
Ben Delphi 2007 için "....D11.dpk" isimli bütün paket dosyalarını açıp install yaptım. Tabi hepsi tıkır tıkır install olmadı.
Bunlardan bazıları birbiri ile ilişkili olduğu için sıra ile install yapmak gerekiyor.
kolay gelsin
Açıkçası bende dün kurdum.
Özellikle cxDbpivotGrid ile ilgili example döküman arıyorum.
Özellikle cxDbpivotGrid ile ilgili example döküman arıyorum.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..