codegear a devexpres bilesenini yukleme...

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
kirve
Üye

codegear a devexpres bilesenini yukleme...

Mesaj gönderen kirve »

merhaba arkadaslar pc ye codeger yukledim elimde devexpres 6,33 surumunun paketleri mevcut..
bu bilesenleri codegeara yukleyemedim vcl50 hatası veriyor yuklerken.. acaba dogru olan paketimi yuklemeye calısıyorum. bilgisi olan varsa yardım ederse cok memnun olurum.
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: codegear a devexpres bilesenini yukleme...

Mesaj gönderen mkysoft »

eğer setup varsa oradan kurmalısın. Yoksa önce tüm lib ve source klasörlerini ilgili yerlere tanıtman gerekir. Paketler kendi içinde bir birine bağımlıdır. Düzgün sırayı bulup yüklemelisin.
kirve
Üye

Mesaj gönderen kirve »

setup u yok paket sourcelerini gerekli yerlere ekliyorum d7 de yukledim aynı sekilde ama codegeara yapamadım...
arkadasın biri codegeara yuklemis bu paketi ama nasıl oldugunu bulamadım bi turlu. yukleyebilsem codegeara gecis yapıcam...
akdatilla
Üye

Mesaj gönderen akdatilla »

merhaba
devex.in setup ile kurulumu çok kolay. Mümkünse öyle yap. Bende setup olarak olmadığı için paket dosyalarını açıp tektek install yaptım.
Bu işlem saatlerimi aldı ama zor da olsa yapabildim, farklı bir şekilde çözen varsa foruma eklesin. Ben de bilmek isterim.

Ben Delphi 2007 için "....D11.dpk" isimli bütün paket dosyalarını açıp install yaptım. Tabi hepsi tıkır tıkır install olmadı.
Bunlardan bazıları birbiri ile ilişkili olduğu için sıra ile install yapmak gerekiyor.

kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
conari
Üye

Mesaj gönderen conari »

Açıkçası bende dün kurdum.
Özellikle cxDbpivotGrid ile ilgili example döküman arıyorum.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim