Eror Bu hatanın sebebi nedir ??
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Eror Bu hatanın sebebi nedir ??
S.A Arkadaşlar Cannot change visible in OnShow or OnHide bu hatanın sebebi ve anlamı nedir acaba yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim...
Re: Eror Bu hatanın sebebi nedir ??
bir nesnenin onshow olayına bir nesnenin visible false yapmaya çalışıyorsun gibi anlıyorum ama bunu yapamayacagını soyluyor.
Medeniyet dediğin hayat almaz, hayat verir. Senin dedelerin ninelerin bunu gerçekleştirdi... Şemsettin YEŞİL
verdiğiniz cevap için tşk ederim projemi inceleidm fakat OnShow olayına bir kod yazmadığımı gördüm bird ebu hata mesajını projemi kapattığım zaman alıyorum ve o sırada form1 açılıyor..
form1 veya diğer formlarının da onshow olaylarına bak bi.
Şimdi hocam Form1 kullanıcıya şifre soan form daha sonra form2 yani pogram ana sayfa geliyor. Birde Form13 var burada programı demo sürümden full sürüme geçtiği lisans bilgilerinin olduğu form. Bir daha bakayım..
Form2 nin on show olayında bir kod yazıyor ne yapmam lazım.??
Eminim formlarının sadece OnShow olaylarını kontrol etmişsindir. OnHide olayından da bahsediyor oysa ki.Cannot change visible in OnShow or OnHide

Batuhan TAŞDÖVEN
'Yükseldikçe küçülen bir uçurtma..'
On show olayında kod yazıyor ama on Hide olayını hiç bişey yazmadım..
Form2 nin on show olayında bir kod yazıyor ne yapmam lazım.??

Çözdüm arkadaşlar sonunda çözdüm hatanın sebebi ana form daki onshow olayında yazan Form2.close; koduymuş. evet bu hatada da anladım ki kimseden kimseye gerçekten hayır yokmuş. yine ne varsa insanın kendinde var tabiri caizse çaresizsen çara sensin misali....
kendi adınıza konuşun lütfen, kullandığınız "kimse" kelimesi herkesi içerisine alıyor ve insanları kesinlikle yanıltıyor.çetinkaya yazdı:Çözdüm arkadaşlar sonunda çözdüm hatanın sebebi ana form daki onshow olayında yazan Form2.close; koduymuş. evet bu hatada da anladım ki kimseden kimseye gerçekten hayır yokmuş. yine ne varsa insanın kendinde var tabiri caizse çaresizsen çara sensin misali....
Batuhan TAŞDÖVEN
- sabanakman
- Kıdemli Üye
Zaten bizlerde hep sihirli küre var, projenizin kodlarını karşımızda görüyor ve sırf gıcıklık olsun diye cevap yazmıyorduk. Sorduğunuz soruya ve açıklığa kavuşturduğunuz bilgilere göre gelen ilk mesaj ...:çetinkaya yazdı:Çözdüm arkadaşlar sonunda çözdüm hatanın sebebi ana form daki onshow olayında yazan Form2.close; koduymuş. evet bu hatada da anladım ki kimseden kimseye gerçekten hayır yokmuş. yine ne varsa insanın kendinde var tabiri caizse çaresizsen çara sensin misali....
cevabından daha açık ve net bir cevap alamazsınız (Form2'nin onShow olayında sorun var diye bir cevap beklemeniz abes olacaktır). Aslında aradığınız cevap hemen verilmiş olmasına rağmen görmezden gelip bu şekilde bir tavıra bürünmeniz çok ilginç olmuşzyildiz yazdı:bir nesnenin onshow olayına bir nesnenin visible false yapmaya çalışıyorsun gibi anlıyorum ama bunu yapamayacagını soyluyor.

En son sabanakman tarafından 20 Ağu 2010 10:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Şaban Şahin AKMAN

Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim