Farklı bir Menu ...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- ömer faruk
- Üye
- İletişim:
Farklı bir Menu ...
Arkadaşlar formun sağ tarafına bir menu koymak istiyorum tree list gibi olacak ama ama birbiri aralarındaki cizgiler görülmeyecek ve bu listeye ana başlık ekleyebilecem ve ve bu liste başlıgına tıklayınca içeri gececek kapanacak tekrar tyıklandıgında acılacak bunu kodlarla yapabilirmiyim veya komponentimi var olayı bir programda gördüm çok hoşuma gitti bende yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Hakimiyet ALLAH' ındır...
- recepgalip
- Üye
- İletişim:
merhaba
ömer kardeş anladıgım kadarı ile. outlook bileşeni seni işini gorur.yanem başlıklar altında istediğin kadar alt menu açabiliyon. başlığa tıklayınca aşagı dogru açılıyor. açık olana tılayınca tekrar kapanıyor.valla gayet guzel. ben sicilde kullandım baya hoşuma gtti. hatta icon bilem ekleyebiliyon.
ALLAH NAMINA VER.. ALLAH NAMINA AL.. ALLAH NAMINA BAŞLA.. ALLAH NAMINA İŞLE VESSELAM
SAYGILARIMLA BEN...
SAYGILARIMLA BEN...
Demekki varmışşş
bu arada recep abi ; resim ho$ olmuş
Kolay Gelsin...

bu arada recep abi ; resim ho$ olmuş

Kolay Gelsin...
En son DotCom tarafından 01 Haz 2004 11:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- recepgalip
- Üye
- İletişim:
:)
sanırım turbo bileşenleri içinde olacaktı.delphi turkte yayınlandıgına göre üzretsizdir herhal. iyi çalışmalar.
ALLAH NAMINA VER.. ALLAH NAMINA AL.. ALLAH NAMINA BAŞLA.. ALLAH NAMINA İŞLE VESSELAM
SAYGILARIMLA BEN...
SAYGILARIMLA BEN...