Farklı bir Menu ...

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ömer faruk
Üye
İletişim:

Farklı bir Menu ...

Mesaj gönderen ömer faruk »

Arkadaşlar formun sağ tarafına bir menu koymak istiyorum tree list gibi olacak ama ama birbiri aralarındaki cizgiler görülmeyecek ve bu listeye ana başlık ekleyebilecem ve ve bu liste başlıgına tıklayınca içeri gececek kapanacak tekrar tyıklandıgında acılacak bunu kodlarla yapabilirmiyim veya komponentimi var olayı bir programda gördüm çok hoşuma gitti bende yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Hakimiyet ALLAH' ındır...
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

devexpress bileşenlerinde var ,,,

ana başlıklar var ana başlığa tıkladıgında aşağı doğru seçenek açıyo , başka ana başlıga tıklarsan onu kapatıp digerini açıyor. tam istediğiniz gibi ama ücretli...

ama bu iş için ücretsiz bir component varmı bilmiyorum... sanırım yoktur , :oops:

Kolay Gelsin...
Kullanıcı avatarı
recepgalip
Üye
İletişim:

merhaba

Mesaj gönderen recepgalip »

ömer kardeş anladıgım kadarı ile. outlook bileşeni seni işini gorur.yanem başlıklar altında istediğin kadar alt menu açabiliyon. başlığa tıklayınca aşagı dogru açılıyor. açık olana tılayınca tekrar kapanıyor.valla gayet guzel. ben sicilde kullandım baya hoşuma gtti. hatta icon bilem ekleyebiliyon.
ALLAH NAMINA VER.. ALLAH NAMINA AL.. ALLAH NAMINA BAŞLA.. ALLAH NAMINA İŞLE VESSELAM
SAYGILARIMLA BEN...
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

Demekki varmışşş :oops: :oops: :oops:

bu arada recep abi ; resim ho$ olmuş 8)

Kolay Gelsin...
En son DotCom tarafından 01 Haz 2004 11:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
recepgalip
Üye
İletişim:

:)

Mesaj gönderen recepgalip »

sanırım turbo bileşenleri içinde olacaktı.delphi turkte yayınlandıgına göre üzretsizdir herhal. iyi çalışmalar.
ALLAH NAMINA VER.. ALLAH NAMINA AL.. ALLAH NAMINA BAŞLA.. ALLAH NAMINA İŞLE VESSELAM
SAYGILARIMLA BEN...
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

efet recep abi turbo power bileşenleri içinde var bende hatırladım şimdi ve dediğin gibi ücretsiz ....

Kolay Gelsin