Forumda JavaScript ile ilgili 21 sayfalık içerik mevcut ama sonuç alamadım o yüzden yazma gereği duydum.
Web sayfasında aşağıdaki gibi bir Script var. Buradaki Çıkış menüsünü delphi tarafından nasıl tetikleyebilirim.
normal itemleri aşağıdaki şekilde yapabiliyorum ama burada takıldım malesef.
Kod: Tümünü seç
WebBrowser1.OleObject.Document.GetElementByID('dt30').Click;
Kod: Tümünü seç
<script type="text/javascript">
<!--
oCMenu.makeMenu('islemler','','İŞLEMLER','','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.makeMenu('tumArama','islemler','İşlem Raporu','/islemSorgu/sorguislemleri.do?method=giris','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.makeMenu('raporEkrani','İslemler','Raporlama','/islemler/islemRaporu.do?method=giris','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.makeMenu('islemDurumSorgulamaAnaMenu','','islem Durum ','','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.makeMenu('islemDurumSorgulama','islemDurumSorgulamaAnaMenu','islem Durum Sorgulama','/islemSorgu/islemDurumSorgulama.do?method=giris','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.makeMenu('islemDurumRaporu','islemDurumSorgulamaAnaMenu','islem Durum Raporlama','/islemSorgu/islemDurumSorgulama.do?method=logAramaGiris','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.makeMenu('Cikis','','ÇIKIŞ','','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.makeMenu('Cik','Cikis','Çıkış','/islemSorgu/logout.do','','','','','','','','','',0,'','','','');
oCMenu.construct();
//-->
</script>