https://www.dropbox.com/s/t5pgj2a3usslfs3/2.jpg?dl=0
Elimde Resimdeki Gibi Bir Servis Forumum Var Bunu Ben Photoshop ta özel olarak çizeceğim form daki satırlara benim veri tabanım da alanlar gelecek mesela Firma adına Firma Tablosunda FirmaAd Alanı Gelecek yada editte yazan gelecek Bunları Yapıyorum ama Raporlama İşleminde Arkaplan Beyaz Olarak Geliyor Onun Yerine Benim Formum Gelmesi Lazım ki Bende hizalama yapabileyim bunu nasıl yaparım
Müşterilerini Bilgilerini ve Cihazlarının Bilgilerini Görüntülediğim Ekrana Bir Buton Koyacağım Buton Bilgileri Direk Forma Dökecek Bende Çıktı Alıp Müşterime Vereceğim
Yardımlar İçin Teşekkürler
Raporlama
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Raporlama
fatreportta elindeki servis formunun aynısını oluşturup onun üzerinden yol almayı düşündün mü hiç?
Soru Sorarken yazmaya Üşenmeyen Parmaklar Sorunun Çözüldükten Sonra Teşekkür etmeye de Üşenmesin.
tayipk'nın söylediğine ek olarak arka plana hazırladığın servis formunu resim olarak ekleyip üzerinde rahatça çalışabilirsin.
çok karmaşık formlarda tavsiye edilir.
çok karmaşık formlarda tavsiye edilir.
tavsiyeleriniz için teşekkürler hemen başlıyorum denemeye 

Birşey Daha Sorayım Bu Benim Yapacağım Raporu Kaydedip Yeni Müşteri Bilgileri İçin Tekrar Boş Vaziyette Çağırmam Mümkün mü ? Çünkü ComboBox ımdan Seçtiğim Müşterinin Bilgileri Rapor Üzerindeki Yerlere Dolacak Her Müşterinin Kendi Bilgilerini Girmem İçin Boş Gelmesi Lazım
nokta vuruşlu yazıcı gibi yani matbaada şirketin bilgileri fatura üzerine basılıdır ama kağıda boş faturaya ürün bilgilerini girip yazarsınız
nokta vuruşlu yazıcı gibi yani matbaada şirketin bilgileri fatura üzerine basılıdır ama kağıda boş faturaya ürün bilgilerini girip yazarsınız