WebBrowser da sadece video oynatma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
dogan
Üye

WebBrowser da sadece video oynatma

Mesaj gönderen dogan »

Selam.

TWebBrowser ile herhangi bir siteye girdiğimde o sitede olan sadece videoyu TWebBrowser nasıl oynata bilirim, formda ve googlda bir çok kod inceledim fakat sorunu maalesef çözemedim...
Kullanıcı avatarı
brs
Üye

Re: WebBrowser da sadece video oynatma

Mesaj gönderen brs »

İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
Kullanıcı avatarı
dogan
Üye

Mesaj gönderen dogan »

Evet denedim, Procedure oluşturmama rağmen çalıştıramadım, bir de bana sadece youtube değil herhangi bir siteye de girsem TWebBrowser da sadece videoyu görmek istiyorum...

Resim
Kullanıcı avatarı
brs
Üye

Mesaj gönderen brs »

Anladım ben yardımcı olamam, kodları Muharrem hoca yazmış o sana yardımcı olabilir...
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
Lord_Ares
Üye

Mesaj gönderen Lord_Ares »

Girdiğin her sitede bunu kullanabilirsin. Sitenin kaynak kodlarından gerekli yerleri alıp buna uygulayacaksın. Temel yapıyı ve mantığını mrmarman hocam bu örnekte çok güzel vermiş zaten.
Kullanıcı avatarı
dogan
Üye

Mesaj gönderen dogan »

Lord_Ares yazdı:Girdiğin her sitede bunu kullanabilirsin. Sitenin kaynak kodlarından gerekli yerleri alıp buna uygulayacaksın. Temel yapıyı ve mantığını mrmarman hocam bu örnekte çok güzel vermiş zaten.

while WebBrowser.ReadyState < READYSTATE_INTERACTIVE ve WebBrowser.Document bu alanlarda run sırasında hata değil ama anlayamadım bir hata oluyor...