Selam.
TWebBrowser ile herhangi bir siteye girdiğimde o sitede olan sadece videoyu TWebBrowser nasıl oynata bilirim, formda ve googlda bir çok kod inceledim fakat sorunu maalesef çözemedim...
WebBrowser da sadece video oynatma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: WebBrowser da sadece video oynatma
Buraya baktınız mı?
viewtopic.php?f=2&t=31584&p=170836&hili ... eo#p170836
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
brs yazdı:Buraya baktınız mı?
Evet denedim, Procedure oluşturmama rağmen çalıştıramadım, bir de bana sadece youtube değil herhangi bir siteye de girsem TWebBrowser da sadece videoyu görmek istiyorum...

Anladım ben yardımcı olamam, kodları Muharrem hoca yazmış o sana yardımcı olabilir...
İşi bilen yardım eder, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan ise çamur atar...
Girdiğin her sitede bunu kullanabilirsin. Sitenin kaynak kodlarından gerekli yerleri alıp buna uygulayacaksın. Temel yapıyı ve mantığını mrmarman hocam bu örnekte çok güzel vermiş zaten.
Lord_Ares yazdı:Girdiğin her sitede bunu kullanabilirsin. Sitenin kaynak kodlarından gerekli yerleri alıp buna uygulayacaksın. Temel yapıyı ve mantığını mrmarman hocam bu örnekte çok güzel vermiş zaten.
while WebBrowser.ReadyState < READYSTATE_INTERACTIVE ve WebBrowser.Document bu alanlarda run sırasında hata değil ama anlayamadım bir hata oluyor...