Form Kopyalama
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Form Kopyalama
s.a arkadaslar benim bir exe var bu exeyi diyelimki sattim sattigim exe uzerinde bazen degisiklik yapmak gerekiyor ve bu degisikligi her seferinde yapip musteriye vermek hele hele boyutu buyuk ise zor is geliyor bana..simdi sormak istedigim diyelimki ben sadece bir form uzerinde degisiklik yapip bu formuda musterinin kullandigi exeye diger formun uzerine kopyalamak istiyorum boyle birsey mumkunmu?
mümkün, her formunu bir DLL olarak saklarsan sandece hangi formda dolayısı ile DLL de değişiklik yaptıysan onu göndermen yeterli olacaktır. ayrıca exe ye bpl leri dahil etmezsende programın size ı oldukça kısalır. bunuda project obtiondan hallediyorsun "build with runtime packeges" anahtar kelime.
Kolay gele
Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
FreeMan 35.5
@cuneyt22 kızdığımı nerden çıkartınki sadece yazdıklarımdan kendi yorumunu yapıyorsun. Beni tanımıyorsun dolayısıyla kızma konusunda yanılıyorsun. Ben şu hikayedeki gibi balık tutmasını öğretmeye çalışırıp hep. Bakınız sadece anahtar kelimeyi verdim ve arayıp bulmuşsun
ve eminimki onu bulana kadar en az 5 tane şey daha görüp merak etmişsindir ve bunlar kafanın bir yerine kazınmıştır
bu düşüncedende doğruyaptığımı düşünüyorum.
Form u DLL olarak kullanmaya gelince, bundada birşeyler yazardım am a sadece teori var bende yani ben kullanmadım hiç. http://www.tamaracka.com/ de arama yaparsan bir sürü şey bulabilirsin. ayrıca forumda DLL lerle ilgili konular geçti bunları incele form uda DLL çevirmek çokta zor olmasa gerek
kolay gele
not : @vampir261 avatar ha
elleşmeyin ha çııssss

Form u DLL olarak kullanmaya gelince, bundada birşeyler yazardım am a sadece teori var bende yani ben kullanmadım hiç. http://www.tamaracka.com/ de arama yaparsan bir sürü şey bulabilirsin. ayrıca forumda DLL lerle ilgili konular geçti bunları incele form uda DLL çevirmek çokta zor olmasa gerek
kolay gele
not : @vampir261 avatar ha

ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
FreeMan 35.5
FreeMan 35.5