Form Kopyalama

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

Form Kopyalama

Mesaj gönderen cuneyt22 »

s.a arkadaslar benim bir exe var bu exeyi diyelimki sattim sattigim exe uzerinde bazen degisiklik yapmak gerekiyor ve bu degisikligi her seferinde yapip musteriye vermek hele hele boyutu buyuk ise zor is geliyor bana..simdi sormak istedigim diyelimki ben sadece bir form uzerinde degisiklik yapip bu formuda musterinin kullandigi exeye diger formun uzerine kopyalamak istiyorum boyle birsey mumkunmu?
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Mesaj gönderen freeman35 »

mümkün, her formunu bir DLL olarak saklarsan sandece hangi formda dolayısı ile DLL de değişiklik yaptıysan onu göndermen yeterli olacaktır. ayrıca exe ye bpl leri dahil etmezsende programın size ı oldukça kısalır. bunuda project obtiondan hallediyorsun "build with runtime packeges" anahtar kelime.

Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5

Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

formu nasil dll haline getirbilirim ki? ayrica exe'ye bpl lerin dahil olmamasi isini nasil yapabilirim..
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

Demişimki
bunuda project obtiondan hallediyorsun "build with runtime packeges" anahtar kelime.
FreeMan 35.5

Kullanıcı avatarı
cuneyt22
Üye
İletişim:

hocam tesekkur ederim bpl olayini yaptim ancak bu dll olayini cozemedim bunu nasil yapabiliriz sakin bu sorumada kizma cunku sen hemencecik sinirleniyorsun...:( Allaha emanet olun
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

kardeş freeman35 abimizin avatarına iyi bak ve daha dikkatli mesaj at :P şaka şaka :D :) :D
Kullanıcı avatarı
freeman35
Admin

@cuneyt22 kızdığımı nerden çıkartınki sadece yazdıklarımdan kendi yorumunu yapıyorsun. Beni tanımıyorsun dolayısıyla kızma konusunda yanılıyorsun. Ben şu hikayedeki gibi balık tutmasını öğretmeye çalışırıp hep. Bakınız sadece anahtar kelimeyi verdim ve arayıp bulmuşsun :) ve eminimki onu bulana kadar en az 5 tane şey daha görüp merak etmişsindir ve bunlar kafanın bir yerine kazınmıştır :) bu düşüncedende doğruyaptığımı düşünüyorum.
Form u DLL olarak kullanmaya gelince, bundada birşeyler yazardım am a sadece teori var bende yani ben kullanmadım hiç. http://www.tamaracka.com/ de arama yaparsan bir sürü şey bulabilirsin. ayrıca forumda DLL lerle ilgili konular geçti bunları incele form uda DLL çevirmek çokta zor olmasa gerek

kolay gele

not : @vampir261 avatar ha :lol: :lol: :lol: elleşmeyin ha çııssss :lol: :lol: :lol: :lol:
FreeMan 35.5

Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

abi abi yapma :? :( ne olur çıss yapma :roll: :D