mirc tarzı bir program yapmak için inyirc componenti ve yanında baya kullanışlı copm.ler var. bunları kullanarak bir server a bağlanamadım. bunu yapmayı bilen var ise yardım bekliyorum. ben bağlanmaya çalışırken socket hatası veriyor #10060 belki uğraşan görmüştür. alman kaynaklı bir sitede okuduğum kadarı ile bu windowstan kaynaklanıyormuş vs vs yazıyor. amacım için doğrudan mirce yazı yazabilsem buda bana yeter yani oturup mirc yazmak değil amacım. yani mirc in chat yapma satırına birşeyler yazıp enter a basılmış gibi davranmak mümkün müdür? saçma bir soru diyen arkadaşları duyuyorum. ben böyle bir soru okusam bende derdim. alınmıyorum neyse yani başka bir programa veri göndermek olurmu acaba bilgisi olan abi ve kardeşlerimden yardım bekliyorum. şimdiden çook teşekkür ederim.
programlara tuş gönderme mümkün sanırım şöyle bir uygulama görmüştüm , en basitidinden windows'u calc hesap makinesine sayılar gönderiyorsun işte 7 sonra + sonra 5 sonra enter programda sanki bu sayılar klavyeden girilmiş gibi algılıyor ve işlemi yapıp sonucu hesap makinesi programı içerisinde 12 olarak gösteriyordu , windows api'leri kullanılıyordu hatırladığım kadarıyla...
sizin uygulamanızda sanırım mirc makinede olacak ve siz ona tuş göndermeye çalışacaksınız , ben böyle anladım...