iyi çalışmalar,
bu forumda şahsen ben ne zaman bir soru sormaya kalksam sevgili mege ustamızdan duymadığım laf kalmıyor. 35 kayıtı tek tek açmaktansa hangi başlıkta o fonksiyonun olduğu söylense bence forumda gezen arkadaşlar açısından da yararlı olacaktır. çünkü o fonksiyonu sadece ben değil diğer kullanıcılarda arayacaktır. 100 kişinin aradığını düşünürseniz (üye sayısı buna yeterlidir) herkes o zaman 35 başlığa tek tek girecek ve zaman kaybına uğranacak.
yinede herşeyin iyisini sevgili mege ustamız bilir diyor ve kendisine bana karşı verdiği anlamsız tepki için çook teşekkür ediyorum.
iyi çalışmalar,
mege ustamıza 100 kişiyi aramaktan kurtardığı için çok teşekkür ederim. yararlı bir fonksiyon olacağını düşünüyorum. herkese iyi akşamlar.
tepkiniz son derece yersiz. Biz zaten elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama neticede bizimde yapmamız gerekn işlerimiz var.
Arama yapınca sonuç karşınıza gelmez. Henüz öyle bir sistem yok. Gelen sonuçlardan başlıklarına bakarak, doğru mesajı bulacaksınız. Bunu da bulun bana verin derseniz biraz ayıp olmaz mı?
Burda yönetici arkadaşların hiçbirisinin üyelere kötü niyetle yaklaşmadığını bilin.
sevgili admin
sizlerin kesinlikle kötü niyetle yaklaştığınızı söylemiyorum. ancak bana herkesin aynı işlem için aynı fonksiyonu araması mantıksız geldiği için fonksiyonun yolunu yazmanızı istemiştim. ben bunu isterken sadece kendi açımdan istemediğimi bilmenizi isterim.
must_sargin yazdı:sevgili admin
sizlerin kesinlikle kötü niyetle yaklaştığınızı söylemiyorum. ancak bana herkesin aynı işlem için aynı fonksiyonu araması mantıksız geldiği için fonksiyonun yolunu yazmanızı istemiştim. ben bunu isterken sadece kendi açımdan istemediğimi bilmenizi isterim.
iyi çalışmalar.
hocam işte sorun da burda. Biz her zaman herkes için birşeyler yapamayız. Eğer böyle bir yardım yapıp, okuyanların aramadan ilgili fonksiyona ulaşmasını istiyorsanız, linki bulup siz de yazabilirdiniz. Benim de anlatmaya çalıştığım buydu
mege yazdı:selamlar @hdayi program için bikaç önerim olacaktı
buradaki arkadaşlar kullanıorda aklıma geldi
* editlerin üstüne copytoclipboard copyfromclipboard butonları olsa
* eğer clipboardaki rakam ise bunu otomatik kendisi edite aktarsa (mesela saniyede bi bakarak, cevabı diğer edite tıklayınca yine clipboarda alsa)
@mege güzel bir fikir. Timer değil de, HusoEdit1'in onEnter'ında hallettim bu işi. Formun onShow'unda be ve RadioButton'ların onclick'inde de HusoEdit1.SetFocus dedim. Ve dediğin gibi HusoEdit2'nin onEnter'ında da clipboarda aldım.
(bu arada @husonet'e teşekkürler, component bayağı işime yaradı )
mege yazdı:ek : son çevrilen 100 sayıyı aklında tutsada ileri geri bakılsa
must_sargin yazdı:sevgili admin
iyi çalışmalar.
Ozaman fonksiyonun linkini siz bulup diğer üyelere yardımda bulunabilirsiniz. Hepimizin eksikleri var hepimiz bilen kişilerden birşeyler bekliyoruz ama madem konu forumda geçmişse bunu arama sonuçlarına şöyle bir göz atarak bulabilirsiniz. Biz de bir şey olduğunda bilmem kaç kayıt içinden aramalar yaparak buluyoruz çok şeyi.
ytl dönüşüm programı ; bu küçük (.exe) programcığı ytl-tl-amerikan doları ($)ve avrupa topluluğu para birimi (€) dönüşümleri için kullanılabilir (ipek bilgisayar ürünü)
yukarıdaki microcu nun mesajında ftp yerine http yazarsanız programı çekiyor. Tuşlar üzerindeki resimler hiç iyi olmamış.Belli belirsiz gözüküyor, Hangi tuş ne işe yarıyor belli değil. Ya daha belirli bir resim ya da resim yerine doğrudan rakamlar girilseymiş daha güzel bir görsellik olurmuş.
arama sonucunda çıkan sonuçlar beni mutlu ediyor bir problemin bir yerinde takılınca forma bakıyorum. ve bazen çok farklı düşünce ve çözüm yolları buluyorum. eğer aradğım şey ilk çıkan sonuçta olursa o konu hakkında üretken davranamıyorum. daha sonra ihtiyacım olduğu zaman da önceden copy paste yaptığım için yine eli kolu bağlı kalıyorum. burada olay sadece çözümleri birleştir proje yap olsa idi. ortaya frankeştayn (yazılışı böyle değildir muhtemelen) gibi birşey çıkardı. çözüm daha sonraki mesajlar da çıkarsa daha ii oluyor çünkü daha fazla döküman okuyor ve o konu ile ilgili yakın uzak baya bişeyler öğreniyorum. mesaj atan arkadaşlardan Allah razı olsun. "Her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır"