tasarlamakta olduğum sayfada şöyle bir durum var arama sonucunda kayıtların sadece adı , soyadı ve numarası bölümü gösteriliyor. kayıta ait detaylar isteniyorsa tıkla diye bir link koydum ona tıklanınca tüm bilgiler ayrı bir sayfada görüntüleniyor. ancak detaylar için açılan pencerede adres bar , standart buton gibi satırlar görünmesin istiyorum. yeni pencereyi istenen özellikte açmak için javascript ile açmam gerekiyor komutu biliyorum ancak detaylar penceresini php post metodu ile açtırdığım için için javascript kodunu nasıl yazacağımı bilemedim. nasıl bir yapı önerirsiniz ?
ilginize teşekkür ederim , ancak benim asıl sorun yaşadığım kısım , yeni açılacak pencerede bir takım değişkenlerin değerini görüntülemek, javascript ile çağırınca malumunuz değişkenler gönderilmediği için hata veriyor. ilk yöntemde
Linki aynı şekilde verince gitmesi lazım. Bi farklılık yok ki? Bu komut javascript ile yeni bir sayfa açar değişkenlerinize karışmaz sayfa adresini aynı şekilde yazın yani
Siz link olarak ne verirseniz bu script te onu açar. isterseniz değişken verin isterseniz değişkensiz link isterseniz resim farketmez. detaylar.php nin değişken değerleri gösteren kısmını gözden geçirin derim
çözdüm , yeni pencere açmak için tam sizin söylediğiniz komut gerekiyor , aslında bunu daha önce kullanmıştım ama acaba bir yerde hata mı yapıyorum diye sordum... sorunun asıl kaynağı ben detaylar sayfasını oluşturuken echo ile yazdırıyormuşum html taglarını , tabi bunu sonradan farkettim
aşağıdaki satırları yazınca sorunsuz açılıyor...
göstermiş olduğunu ilgiye teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim ..