Yanlış anlaşılmak istemem sadece yaptığım projede cari ve müşteri hesapları var programı kullanıcak firmaların hangi cari hesapta ne hareket görüldü ise onu cari hesabın email adresine gönderme işlemi olucaktı .....
Eğer Bcc ve cc kısımlarını kullanarak gönderim yapmıyorsanız,ki dediğiniz şekilde ise zaten cc ve bcc kullanamazsınız,bir progress barın max. değerine toplam gönderilecek mail sayısını atarsınız.Döngü de her mail gönderildiğinde de progress i bir artırırsınız.Hepsi bu kadar.
Tek Tek Gönderimde tabii olabilirdi ama program satılacak firmaların mail gönderiminde şu doğru olurmuki idmessage1 sürekli tek mail adresi için connect yapıcak mailini gönderecek ve disconnect yapacak.. bu da cari hesabı çok bulunan firmalar için olumsuz bir durum olur birde
tabiki sadece bu da yok müşterinin mağazasında alış veriş yapılıyor. Herhangi bir ürünü indirime girdiğinde kendi müşterisini bilgilendirmek isteyecektir......
Tek Tek Gönderimde tabii olabilirdi ama program satılacak firmaların mail gönderiminde şu doğru olurmuki idmessage1 sürekli tek mail adresi için connect yapıcak mailini gönderecek ve disconnect yapacak.. bu da cari hesabı çok bulunan firmalar için olumsuz bir durum olur birde
tabiki sadece bu da yok müşterinin mağazasında alış veriş yapılıyor. Herhangi bir ürünü indirime girdiğinde kendi müşterisini bilgilendirmek isteyecektir......
Saygılarımla,
Bildigim kadar mail'ler toplu halde gönderiliyorsa, yani bcc de veya herhangi biryerde birden fazla adres varsa, servere tek mail gidiyor, iddiamin dogrulugundan emin olsamda debug la , diger durumda arkadaslarin dedikleri dogru. debug yaparken görürsün, ne zaman artiracagini.
Birde bir internet baglantisinda, idmessage baglantisi'nin sayisi telefon faturasini etkilemez. Birde degisen Cari hesaba özel bir tane email gönderilecektir sanirim. Ekonomik cekingelerini anlamiyorum.
Çalışmalarınızda Başarılar, Ben galiba tam anlatamadım. Şimdi şöyle bir durum var. Projemizin kullanıldığı bir firmada taksitli satış ve cari hesaplar var. Şimdi Taksitli Satış Yapan bir firmanın yoğun bir müşterisi vardır. Ele alalım, şimdi diyelimki o firma benim. Ben firmadaki ürünlerimden biri indirime girdi ve bunu kayıtlı bulunan müşterilerime tanıtmak istiyorum. Ayrıca esasen tekstilci olduğum için mesela bir sezon sonunda ürünler % 50 - % 75 indirime giriyor ve bunlar için aşağı yukarı 15 milyar TL gibi davetiye yoluyla çok masraflı reklam yapılıyor. O sebeple ekonomik olarakta e-mail yollamak daha iyidir. Ayrıca bir tasarım yapılıyor. Emaili yolluyorsun. Siz şunu tercih edebilirmisiniz. Tek Sezon Sonu için yüksek paralar veya email ile sürekli ürün tanıtımı vs. vs. ....