Barkod bilenlerin dikkatine
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Barkod bilenlerin dikkatine
Arkadaşlar ben barkod olayına giricem ama hiç bi bilgim. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
ilginiz için teşekkür
aslında programyapacam ve her bilgiye ihtiyacım var. bana döküman bileşen lazım. Anlayacağınız şuki barkod hakkında hiç bişey bilmiyom desem yeridir
Merhaba,
Sitenin offline sürümünü indirin. Kafanıza birşey takıldığı zaman aratıp, ilgili başlıkları okursanız pek çok konuda hemen çözüm üretebilirsiniz.
Barkod konusu da forumda pek çok defa konuşuldu. Öncelikle offline ve online aratarak bu bilgileri/çözümleri bir okuyun. Bunlar içinden uygulamak istediğiniz çözümle ilgili ek bilgi gerekirse daha spesifik olarak sorarsınız.
Kolay gelsin.
Sitenin offline sürümünü indirin. Kafanıza birşey takıldığı zaman aratıp, ilgili başlıkları okursanız pek çok konuda hemen çözüm üretebilirsiniz.
Barkod konusu da forumda pek çok defa konuşuldu. Öncelikle offline ve online aratarak bu bilgileri/çözümleri bir okuyun. Bunlar içinden uygulamak istediğiniz çözümle ilgili ek bilgi gerekirse daha spesifik olarak sorarsınız.
Kolay gelsin.
Bi ara lazım olmuştu netten ufak bi araştırma yapmıştım. En azından yenilir mi içilir mi bi fikir verir 
http://rapidshare.de/files/7673441/Barkod.rar.html
Ayrıca Mustafa hocamın dediği forumda ne ararsan var. Forum tam bir kütüphane

http://rapidshare.de/files/7673441/Barkod.rar.html
Ayrıca Mustafa hocamın dediği forumda ne ararsan var. Forum tam bir kütüphane

focusu edit üstünde tutun, keydown unda #13 geldiği anda focusu sonraki objeye geçirin.
şöyle hayal edin birinin elinde sizin pc ye bağlı bir klavye daha var ve harf harf değil satır satır yazabiliyor, satır sonlarındada enter atıyor.
tamam pek açıklayıcı olmadı
bu saatte bu kadar çalışıyor kafa tabi 
şöyle hayal edin birinin elinde sizin pc ye bağlı bir klavye daha var ve harf harf değil satır satır yazabiliyor, satır sonlarındada enter atıyor.

.-.-.-.-.-.-.-. ^_^