Barkod bilenlerin dikkatine

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
umutumsu
Üye

Barkod bilenlerin dikkatine

Mesaj gönderen umutumsu »

Arkadaşlar ben barkod olayına giricem ama hiç bi bilgim. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Mesaj gönderen NewMember »

Daha açıklayıcı bir bilgi yazmalısınız.Barkod olayının nesini merak ediyor yada hangi konuda bilgi eksikliğiniz var.Bunu yazmadan nasıl cevap verilebilir.Barkoda göre ürünmü bulmak istiyorsunzu yoksa yazılan bir numaranın barkod olarak çıktısınımı almak istiyorsunuz vs.vs.vs.
umutumsu
Üye

ilginiz için teşekkür

aslında programyapacam ve her bilgiye ihtiyacım var. bana döküman bileşen lazım. Anlayacağınız şuki barkod hakkında hiç bişey bilmiyom desem yeridir
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

Sitenin offline sürümünü indirin. Kafanıza birşey takıldığı zaman aratıp, ilgili başlıkları okursanız pek çok konuda hemen çözüm üretebilirsiniz.

Barkod konusu da forumda pek çok defa konuşuldu. Öncelikle offline ve online aratarak bu bilgileri/çözümleri bir okuyun. Bunlar içinden uygulamak istediğiniz çözümle ilgili ek bilgi gerekirse daha spesifik olarak sorarsınız.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
youutek
Üye

Mesaj gönderen youutek »

arkadaş ben barkod yazdım ve uyguladım bugun yanımda yok yarın sana getiriyim bekle
heskin35
Üye

Mesaj gönderen heskin35 »

Bi ara lazım olmuştu netten ufak bi araştırma yapmıştım. En azından yenilir mi içilir mi bi fikir verir ;)
http://rapidshare.de/files/7673441/Barkod.rar.html
Ayrıca Mustafa hocamın dediği forumda ne ararsan var. Forum tam bir kütüphane :)
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

focusu edit üstünde tutun, keydown unda #13 geldiği anda focusu sonraki objeye geçirin.
şöyle hayal edin birinin elinde sizin pc ye bağlı bir klavye daha var ve harf harf değil satır satır yazabiliyor, satır sonlarındada enter atıyor.
:? tamam pek açıklayıcı olmadı :D bu saatte bu kadar çalışıyor kafa tabi :)
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
umutumsu
Üye

Arkadaşlar gerçeten yardımlarınız ve verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim, mege arkadaş ta gayet açık anlatmışş ;) yuutek arkadaşıda bekliyorum.