stok tablomda ağırklı ve adetli ürünler. Kullanıcı mesela ürün olarak "d" harfini girdiğinde domates ve doğuş çay ürünleri gridde listelendi.
Ürün Adı Kalan Miktar
Domates 34,56
Doğuş Çay 45
bu şekilde gridde görünmesi istiyorum. ama displayformatı değiştirince doğal olarak kolondaki tüm veriler aynı anda değişiyor. grid olarak TMS grid kullanıyorum. şimdiden teşekkürler.
dbgridde float ve integer
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
hocam bunların hepsi aynı alanın içindemi yoksa farklı alanlardamı
runtime anında displayformat neden değişiyor onu anlamadım
bunlarıda yazarsan bide delihinin hangi versiyonu ve vt olarak ne kullanıyon???
runtime anında displayformat neden değişiyor onu anlamadım
bunlarıda yazarsan bide delihinin hangi versiyonu ve vt olarak ne kullanıyon???

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
ürün adı alanı=ürünün adı
miktar alanı= ürünün kalan miktarı
benim istediğim aynı gridde adetli olan ürünler sadece sayı olarak görünürken ağırlıklı olan ürünler sonunda iki sayı olacak şekilde virgüllü görünsün.
display format durup dururken değişmiyor tabiki:). Ondan kastım mesela miktar alanın display formatını #,##0.00 yaptığımda adetli ürünler 26,00 olarak görünüyor boş bıraktığımda bu seferde ağırlıklı ürünün miktarı 15,35 ise 15 olarak görünüyor.
ben aynı anda gridin bir kolonunda hem virgüllü hemde tam sayı değer göstermek istiyorum.
miktar alanı= ürünün kalan miktarı
benim istediğim aynı gridde adetli olan ürünler sadece sayı olarak görünürken ağırlıklı olan ürünler sonunda iki sayı olacak şekilde virgüllü görünsün.
display format durup dururken değişmiyor tabiki:). Ondan kastım mesela miktar alanın display formatını #,##0.00 yaptığımda adetli ürünler 26,00 olarak görünüyor boş bıraktığımda bu seferde ağırlıklı ürünün miktarı 15,35 ise 15 olarak görünüyor.
ben aynı anda gridin bir kolonunda hem virgüllü hemde tam sayı değer göstermek istiyorum.