freereport hakında iki toblonun listelenmesi.

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
xcom
Üye

freereport hakında iki toblonun listelenmesi.

Mesaj gönderen xcom »

Benim yazdığım programda fatura modülünde iki ADO table var ve dizaynı yaptım herşey tamam ama faturanın stok kalemlerinin olduğu satırların listelenmesi lazım örneğin 20 kalem mal varsa bunun ilk kalemini 250 sayfaya sadece o kalemi yazıyor. yani altaki diğer kalemleri göstermediği gibi birde böyle garip bir durum oluşturuyor. biyerde hata yapıyorum ama nerde bulamadım. freereport 2.3 versiyonunu kullanıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Kullanıcı avatarı
lazio
Moderator

Mesaj gönderen lazio »

label i masterband ın üzerine koyun ayrıca label tam olarak bandın üzerinde olmalı yani hizalamaya dikkat edin.
DeveloperToolKit

..::|YeşilMavi|::..
Kullanıcı avatarı
xcom
Üye

Mesaj gönderen xcom »

Ben eklemeyi yanlış yerden yapıyormuşum Bu solda rectange object tıklıyınca ordan gelen tectbox ı kullanıyordum. hata ordanmış. yaptığım yer tools add database fields den yapınca olay düzeldi. ilginize teşekkür ederim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...

-------------------------------------------------------------------------------------------------