freereport hakında iki toblonun listelenmesi.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
freereport hakında iki toblonun listelenmesi.
Benim yazdığım programda fatura modülünde iki ADO table var ve dizaynı yaptım herşey tamam ama faturanın stok kalemlerinin olduğu satırların listelenmesi lazım örneğin 20 kalem mal varsa bunun ilk kalemini 250 sayfaya sadece o kalemi yazıyor. yani altaki diğer kalemleri göstermediği gibi birde böyle garip bir durum oluşturuyor. biyerde hata yapıyorum ama nerde bulamadım. freereport 2.3 versiyonunu kullanıyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben eklemeyi yanlış yerden yapıyormuşum Bu solda rectange object tıklıyınca ordan gelen tectbox ı kullanıyordum. hata ordanmış. yaptığım yer tools add database fields den yapınca olay düzeldi. ilginize teşekkür ederim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------