Quickreport kullanıyorum.Benim yapmak istediğim şu, birer sayfalık ayrı quickrep lerle oluşturulmuş raporlar var, şahıs bilgileri falan.Bunları tek buttonla print ediyorum.Yalnız lazer yazıcıda birinci kağıt yazdırıldıktan sonra biraz bekleyip sonra ikinciye geçiyor.Bunlar peşpeşe yazdırmanın bir yolu varmı şimdiden teşekkürler...
Yanlış hatırlamıyor isem qreportta alanları satır ve kolon bazında ayırabiliyorduk. Bu şekilde olur kanaatindeyim. Örneklerde olması lazım. Uzun zaman önce kullanmıştım.
delphiden printer'in iki görev arasında daha az beklemesini söyleyecek bir yöntemin olduğunu sanmıyorum.Raporunuzu tek bir görev olarak göndermeniz yada bu süreyi beklemeniz gerekiyor.Belki printer ayarlarıyla oynayarak sonuca ulaşabilirsiniz.Kolay gelsin.
Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için sorunun nedenini yaziym dedim.Rapor üzerinde çok az da olsa boşluk olduğundan bir sonraki raporu en alttaki boşluğa koyuyor.Ondan sanki diğer raporları göstermiyomuş gibi oluyor.Altta kalan boşlukları bandla tamamlayınca sorun ortadan kalkıyor.